Ναταλία Γερμανού σε Αντώνη Κανάκη: «Δεν το λες σε αρχηγό κόμματος που έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος»

Ναταλία Γερμανού

"Αν το έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας, στο Σύνταγμα θα ανάβαμε τη φωτιά, θα τον ανεβάζαμε πάνω και θα τον καίγαμε" υπογράμμισε η Ναταλία Γερμανού.

Το σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Κανάκης για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη μέσα από το Ράδιο Αρβύλα σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική της παρέα στο «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεώρησε φάουλ το «άσε μας κουκλίτσα μου» από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού υπογράμμισε πως «αυτή η φράση δεν άρεσε ακόμα και στους πιο φανατικούς των Αρβύλα. Το «Άσε μας κουκλίτσα μου» στον Στέφανο Κασσελάκη. Παρότι έγινε, αν και τώρα θα μου πείτε πως πάω να το δικαιολογήσω, λόγω συμπάθειας. Εν τη ρύμη του λόγου και λίγο σαν να του ξέφυγε ή μπορεί και να μην του ξέφυγε, δεν ξέρω. Δεν είμαι στη σκαλέτα και δεν είμαι στο μυαλό του».

«Το «Άσε μας κουκλίτσα μου» το λέμε γενικά αλλά δεν το απευθύνουμε  έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν το λες».

«Μπορεί όμως να ξεφύγει σε έναν άνθρωπο με τέτοια τηλεοπτική εμεπιρία;» αναρωτήθηκε τότε η Εβελίνα Νικόλιζα με την Ναταλία Γερμανού να απαντά, μονολεκτικά. «Δύσκολο».

«Κάνε όμως εικόνα τώρα τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει τον Στέφανο Κασσελάκη στο τρακτέρ και να λέει «Άσε μας κουκλίτσα μου». Στο Σύνταγμα θα ανάβαμε τη φωτιά, θα τον ανεβάζαμε πάνω και θα τον καίγαμε» υπογράμμισε, επίσης, η Ναταλία Γερμανού δίνοντας τέλος στο εν λόγω θέμα στη ροή της μεσημβρινής της εκπομπής.