Ναταλία Γερμανού: Ποιους υποδέχεται στο πρώτο «Καλύτερα δε γίνεται» της σεζόν;

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού έρχεται να κάνει τα Σαββατοκύριακα καλύτερα!

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με τη δύναμη της τηλεοπτικής της εμπειρίας, με θετική ματιά και έξυπνο χιούμορ. Με την αμεσότητα του λόγου, τα ευθύβολα σχόλια, την εύστοχη κριτική. Με πρόσωπα που έχουν λόγο και εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Οι πιο ενδιαφέροντες και ξεχωριστοί καλεσμένοι θα καθίσουν και φέτος στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται», με τον Γιώργο Χρυσοστόμου (Σάββατο) να κάνει ποδαρικό στην εκπομπή.

Την Κυριακή στο πλατό θα βρίσκονται το διεθνούς φήμης μοντέλο και coach του GNTM Γιώργος Καράβας, καθώς και η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής ερωτικής  σειράς του Alpha, «Σασμός», Μαρία Τζομπανάκη.

Το «Καλύτερα δε γίνεται!», η πιο feel good εκπομπή του Σαββατοκύριακου,  κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 13:50 κι έχει όλα όσα αγαπάμε να βλέπουμε.

Στο πλευρό της Ναταλίας οι, γνώριμοί μας πλέον, Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.

New entry ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος έρχεται από τον χώρο της ενημέρωσης με διπλό ρόλο: να αναδείξει ακόμα περισσότερο  την info πλευρά της εκπομπής και να δώσει τη δική του φρέσκια ματιά στην ελληνική showbiz μέσα από συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν να πουν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Τη στήλη με τα τηλεοπτικά νέα θα επιμελείται ο γνωστός δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας.

«Καλύτερα δε γίνεται». Η εκπομπή που τα κάνει όλα… καλύτερα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50