Ναταλία Γερμανού: Ο εκνευρισμός με την κριτική στη Ματθίλδη Μαγγίρα – Άννα Βίσση

«Ας τους πει κι αυτή "επειδή έκανα τόσο καλά τη Ρένα Βλαχοπούλου, να μην ξανάρθω άλλη Κυριακή"! Να μείνουμε στη Ρένα Βλαχοπούλου να μην ξανακάνουμε τίποτα άλλο»!

Η αρνητική κριτική που δέχτηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα για την εμφάνισή της στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar ως Άννα Βίσση, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια του NaMaSte, είπε τα εξής:

«Την Άννα Βίσση δύσκολα την αντιγράφεις, να το θέσω αλλιώς… δύσκολα την μιμήσε. Η Ματθίλδη, όσο μπορεί κανείς να μιμηθεί την Άννα Βίσση, το έκανε πάρα πολύ καλά. Πολύ καλύτερα από ότι πριν από χρόνια είχε κάνει το «Αγάπη Υπερβολική». Την έχει εξελίξει τη μίμησή της στην Άννα Βίσση πάρα πολύ! Της λένε «εσύ φταις που έχεις ανεβάσει τον πήχη τόσο ψηλά και δεν μπορεί να ξεπεράσει τίποτα τη Ρένα Βλαχοπούλου». Ας τους πει κι αυτή «επειδή έκανα τόσο καλά τη Ρένα Βλαχοπούλου, ας μην ξανάρθω άλλη Κυριακή»! Να μείνουμε στη Ρένα Βλαχοπούλου να μην ξανακάνουμε τίποτα άλλο! Θέλω να πω, εντάξει, μπορεί να μην ήταν μια αντίστοιχη μίμηση με αυτή της Ρένας Βλαχοπούλου, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πάντα 12. Και η Άννα είναι η Άννα. Δεν ήταν για τόσο χαμηλά».

Περισσότερα latest news »