Ναταλία Γερμανού: «Νομίζω θα παρουσίαζα καλύτερα το The Voice από τον Λιάγκα»

«Τότε που ο Θέμης έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με...»

Η Ναταλία Γερμανού κάθισε απέναντι από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην εκπομπή Spata Live και στο Ougachallenge προκειμένου να πει τα κάλαντα, αλλά τελικά «τα έψαλε» διαφορετικά. Ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και με έναν έμμεσο τρόπο και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Την επιτυχία της Ελένης το είχα δεδομένο από την αρχή.» δήλωσε η παρουσιάστρια η οποία βρίσκεται απέναντι της με το «NaMaSte», ενώ όσον αφορά στην παρουσίαση του The Voice η ίδια πιστεύει ότι θα το έκανε καλύτερα…
«Νομίζω θα παρουσίαζα καλύτερα το The Voice από τον Λιάγκα. Πιστεύω ότι οι μουσικές εκπομπές μου πάνε πάρα πολύ. Όχι ότι δεν το έκανε καλά ο Γιώργος, αλλά ότι θα το έκανα λίγο καλύτερα, παίζει ναι.»

«Έχω σπρώξει τραπέζι και έφυγε το τραπέζι μαζί με πράγματα από κάτι που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν απάντησα ποτέ» εκμυστηρεύτηκε ακόμα η παρουσιάστρια, ενώ αποκάλυψε πως η παρέα του Θέμη Γεωργαντά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την είχε τσαντίσει: «Τότε που ο Θέμης έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με είχε τσαντίσει λίγο, είναι αλήθεια.»

Κι αν αναρωτιέστε, για το τι θέση πήρεο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχετικά με την παρουσίαση του Γιώργου Λιάγκα στο The Voice…
«Εγώ νομίζω από τη δεύτερη χρονιά του Γιώργου όχι. Από την πρώτη ναι. Νομίζω ότι ο Γιώργος ήταν πάρα πολύ καλός τη δεύτερη χρονιά στο The Voice και η Ναταλία είναι πολύ καλή στις μουσικές εκπομπές, απλά ο Γιώργος έχει το κύρος αυτή τη στιγμή του πρώτου παρουσιαστή του καναλιού. Τι να κάνουμε τώρα» είπε ο παρουσιαστής.