Ναταλία Γερμανού: «Καρφί» στις ψυχαγωγικές εκπομπές των αντίπαλων καναλιών! «Να παρακαλέσω τους αγαπημένους συναδέλφους…»

Ναταλία Γερμανού

Τι ζήτησε η Ναταλία Γερμανού από τους συνάδελφους στις ψυχαγωγικές εκπομπές των άλλων καναλιών;

Με αφορμή τη συνέντευξη της Πέμυς Ζούνη η οποία στο μεγαλύτερο της μέρος προβλήθηκε από το Επιτέλους σαββατοκύριακο χωρίς την «αράχνη» της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους συναδέλφους των εκπομπών των αντίπαλων καναλιών.

Η Πέμη Ζούνη λύνει τη σιωπή της για τη διαμάχη με την πρώην συνεργάτιδα της!
[dfp_ads id=236982]

«Εγώ θέλω να πω με τη σειρά μου και να παρακαλέσω τους αγαπημένους συναδέλφους των εκπομπών, των άλλων καναλιών, όχι των δικών μας, επειδή δεν προνοήσαμε να βάλουμε την αράχνη του αποκλειστικού από την αρχή, γιατί ήταν μια αποκλειστική συνέντευξη της κυρίας Ζούνη στην εκπομπή, όταν με το καλό θα την παίξετε από Δευτέρα στις πρωινές εκπομπές, ξαναλέω των άλλων καναλιών,  ή στις μεσημεριανές, κάντε έναν κόπο να πείτε την πηγή σας», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας το «καρφί» της για το βίντεο με την πρόσκληση γάμου του Σάκη Τανιμανίδη:

«Μην το κάνετε όπως στην πρόσκληση γάμου του Σάκη Τανιμανίδη που θολώσατε το Επιτέλους σαββατοκύριακο και το παίξατε ως δικό σας. Να υπάρχει έτσι μια ευγενής συνεργασία και άμιλλα μεταξύ των εκπομπών. Είδα πολλές φορές το θέμα του Νίκου να παίζει ως θέμα άλλων εκπομπών και δεν είναι ευγενικό γιατί ένας άνθρωπος είναι δημοσιογράφος και ανήκει στη δική μας ομάδα. Όπως το λέμε εμείς, καλό θα ήταν να υπάρχει αυτή η ευγενής συνεργασία και με τις άλλες εκπομπές».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!