Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός απαντούν για τον Αλέξη Γεωργούλη

Ναταλία Γερμανού

"Δεν υπάρχουν κακές ερωτήσεις, υπάρχει τρόπος που ρωτάς τα πράγματα και τρόπος να απαντάς", δηλώνει η Ναταλία Γερμανού.

Μετά την πρωτοφανή λογομαχία που είχαν στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Κώστας Τσουρός, η Ναταλία Γερμανού αλλά και συνεργάτης της έκαναν σχετικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η Ναταλία Γερμανού δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι κανένας εκ των δύο δεν ήθελε να προσβάλει τον άλλον. Υπήρξε μια παρεξήγηση.

Δεν υπάρχουν κακές ερωτήσεις, υπάρχει τρόπος που ρωτάς τα πράγματα και τρόπος να απαντάς.

Από ό,τι ξέρω, μιλήσανε για πολλή ώρα και το βράδυ στο τηλέφωνο.

Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία και με τη διάθεση να το λήξω όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Δεν πιστεύω ότι ούτε ο Αλέξης Γεωργούλης θα είχε ποτέ την απαίτηση να παραιτηθεί ο Κώστας Τσουρός, ούτε ο Κώστας να παραιτηθεί ο ευρωβουλευτής από τη θέση του».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Δεν είναι θέμα παρεξήγησης, είναι θέμα μιας στιγμής. Εγώ έκρινα ότι έπρεπε να κάνω αυτό που ήταν να κάνω, ο Αλέξης Γεωργούλης αντέδρασε όπως αντέδρασε. Όλο ξεκίνησε από την αρχή λάθος. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να γίνει κατανοητό ότι δεν έχω εμπάθεια με κανέναν και ότι είμαι δημοσιογράφος που κάνω ερωτήσεις.

Ο δημοσιογράφος πρέπει να κάνει τη δουλειά του και να ρωτάει. Από εκεί και πέρα, κρίνεται και η απάντηση του άλλου. Ο δημοσιογράφος είναι για να κάνει συνέντευξη και όχι αγιογραφία. Αν κάνεις αγιογραφία δεν είσαι δημοσιογράφος.

Μιλήσαμε με τον Αλέξη και λύθηκε το θέμα.

Το σχόλιο περί παραίτησης ήταν χιουμοριστικό, δεν μπορώ να το δω διαφορετικά».