Ναταλία Γερμανού και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξανά μαζί στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha!

Δείτε τι είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να την υποδεχτεί!

Ναταλία Γερμανού και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκαν ξανά μαζί στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha. Πριν λίγα χρόνια η Ναταλία ήταν η κεντρική παρουσιάστρια στην ζώνη αυτή του καναλιού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η καινούρια κοπέλα στο πάνελ της.Την επόμενη χρονιά βέβαια 2013-14 το «Μες στην καλή χαρά» παρουσίασαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ πολλά είχαν ακουστεί για τις σχέσεις της Ναταλίας με την Κωνσταντίνα.

Σήμερα η Ναταλία επέστρεψε «στον τόπο του εγκλήματος» όπως είπαν χαριτολογώντας οι παρουσιάστριες όταν βρέθηκαν στον αέρα…

«Είναι λίγο περίεργη στιγμή, όχι άβολη ακριβώς. Η Ναταλία δεν είναι άνθρωπος που απλώς την ξέρω και έχω συνεργαστεί, αλλά ήταν το πρώτο μου καρδιοχτύπι, το πρώτο μου άγχος, η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση, με τον κόσμο, τα πρώτα μου λάθη… κι όχι μόνο τα πρώτα, δεν αρκέστηκα σε αυτά. Είναι κατά τη δική μου άποψη μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες που έχουν περάσει αυτή τη στιγμή από την ελληνική τηλεόραση, μία στιχουργός που έχει πραγματικά το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και ό,τι γράφει γίνεται πολύ μεγάλη επιτυχία, μία ραδιοφωνική παραγωγός που νομίζω αυτή ήταν και η πρώτη της ιδιότητα. Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από πολλές ζώνες. Καθημερινό πλέον, σαββατοκύριακο, εδραίωσε αυτό το κομμάτι του σαββατοκύριακου παρουσιάζοντας για τουλάχιστον έξι χρόνια με μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές, που είχαμε τη χαρά να είμαστε και εμείς κομμάτι του, εγώ μικρότερο, εσύ Παύλο και από τη δημιουργία του. Έχει περάσει από κριτικές επιτροπές, show, βραδινές…» έλεγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δεν είχε σταματημό, κάνοντας τον Παύλο Σταματόπουλο να επέμβει…«Σε τέτοιες ανάλογες περιπτώσεις ξέρετε τι της έλεγα στο αυτί; Σε τέτοιες μικρές διακριτικές πάσες…«Θα φύγει ο καλεσμένος θα πάθει φλεβίτιδα!» ανέφερε ο παρουσιαστής και έκανε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να καλέσει με συνοπτικές διαδικασίες την Ναταλία Γερμανού στο πλατό. Εκείνη δεν έκρυψε την συγκίνηση της λέγοντας «Εγώ παρουσιάστρια έγινα σε αυτό το χώρο. Παρουσιάστρια έγινα με το «Μες στην καλή χαρά» σε αυτό το κανάλι και σε αυτό το πλατό.»