Ναταλία Γερμανού: «Ήταν λίγο άκομψο… Μην το κάνουμε το πράγμα πια τόσο φτηνό και χαμηλό»

Ναταλία Γερμανού

"Θα μπορούσαν να μην έχουν πάει μαζί ή να πάνε με διαφορά μίας ώρας. Το φτηνύναμε λίγο" είπε η Ναταλία Γερμανού.

Για τις δηλώσεις του Αντώνη Λιάρου κι όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την πρώτη επίσημη έξοδο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, τοποθετήθηκε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

«Συμφωνώ με την επιστολή του Λάκη Λαζόπουλου. Ήταν λίγο άκομψο θα μου επιτρέψετε να πω. Είναι ξεκάθαρο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης διδάσκει στη σχολή του Λάκη Λαζόπουλου… δεν μπορεί να μην ήξερε λοιπόν ο κ. Λιάρος. Από τη στιγμή που είναι εκ των δασκάλων, πώς μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε τη Δέσποινα είχαμε καλέσει και έφερε και τον Βασίλη μαζί να γίνει gossip» είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Ρε παιδιά μην το κάνουμε το πράγμα πια τόσο φτηνό και χαμηλό. Τους εκτιμούμε και τους δύο βεβαίως, είναι φίλη μας η Δέσποινα Βανδή αλλά ο Βασίλης καλείται στα εγκαίνια ως δάσκαλος κι η Δέσποινα ως φίλη του Λάκη Λαζόπουλου. Ευτυχής η σύμπτωση και η χαρά που οι άνθρωποι είναι μαζί αυτή την εποχή και έτυχε να πάνε μαζί. Θα μπορούσαν να μην έχουν πάει μαζί ή να πάνε με διαφορά μίας ώρας. Το φτηνύναμε λίγο» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.