Ναταλία Γερμανού: «Ίσως η Κωνσταντίνα να έχει κάνει συμφωνία με την παραγωγή του Survivor…»

Ναταλία Γερμανού

Την δική της εικασία εξέφρασε η γνωστή παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της!

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την παρουσία της στο Survivor μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του “Επιτέλους σαββατοκύριακο” αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Μιχάλης Μουρούτσος στο τελευταίο συμβούλιο και πως ίσως αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε τελικά ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

[dfp_ads id=236982]

Η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο, εξέφρασε και μία άλλη άποψη, χωρίς να γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο. Όπως εξήγησε, ίσως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επειδή είναι η διασημότερη εκεί μέσα, να έχει κάνει κάποια συμφωνία με την παραγωγή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό η αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου να ήταν μια… ευγενική χορηγία του Μιχάλη Μουρούτσου τελικά. Ίσως από το πολύ λέγε λέγε “διώξτε την Κωνσταντίνα, διώξτε την Κωνσταντίνα” αντέδρασε ο κόσμος και κράτησε μέσα την Κωνσταντίνα.

Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι μήπως να μην ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά που λέμε και μήπως τελικά η Κωνσταντίνα ως η διασημότερη όλων των διάσημων να έχει κάνει μια συμφωνία με την παραγωγή, την οποία να μην τη γνωρίζουμε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παραμονής της εκεί μέσα.

Και ότι και αν λέμε εμείς και ότι και όσο κι αν εικάζουμε πράγματα, η Κωνσταντίνα να μην πρόκειται να φύγει, αν δεν ολοκληρώσει το διάστημα της παραμονής της. Λέω, φαντάζομαι και δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.

Σκέφτομαι επειδή είναι όντως η πιο διάσημη απ’ όλους, μήπως τους είπε “θα έρθω, αλλά πριν το τετράμηνο, δεν θα φύγω”. Δεν ξέρω, λέω… Ίσως να έχει κάνει… Μπορεί και να μην έχει κάνει η κοπέλα και να σας λέω βλακείες και να φύγει την επόμενη φορά που θα είναι υποψήφια», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!