Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος, ξύπνησα ένα πρωί και είπα: ως εδώ»

Ναταλία Γερμανού

Φοβόμουν τη μοναξιά, φοβόμουν να μείνω χωρίς σχέση. Μόλις τελείωνε η μία σχέση ήταν σαν σκυταλοδρομία, σαν να με παραλάμβανε ο επόμενος σύντροφος από τον προηγούμενο", εξομολογείται η παρουσιάστρια.

Για τα λάθη του παρελθόντος και την εσωτερική της αλλαγή με το πέρασμα των χρόνων μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Την παρουσιάστρια του Alpha φιλοξένησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο Night Out της Τρίτης (5/12).

«Ήμουν ένα ήσυχο παιδί, έβγαλα ένα απολυτήριο με 17,6 και ξεκίνησα κατευθείαν να δουλεύω, γιατί έτσι ήθελε ο πατέρας μου. Δεν ήμουν ένα επαναστατημένο εφηβάκι, πήγαινα όπου με πάει. Είναι τρομερή κωλοφαρδία να έχεις πατέρα τον Γερμανό και να μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο, είναι το επώνυμο που ανοίγει τις πόρτες», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα του MEGA.

«Όλα μου τα αφεντικά από την πρώτη στιγμή μου είπαν το ίδιο πράγμα: το ότι είσαι κόρη του Γερμανού με αναγκάζει να σε δοκιμάσω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σε κρατήσω αν δεν μου κάνεις. Ο πατέρας μου σιχαινόταν να υποχρεώνεται, κυρίως για την κόρη του. Ήξεραν ότι είναι τέτοιος άνθρωπος. Όταν μπήκα λοιπόν στον χώρο, οι συνάδελφοι με αντιμετώπισαν με φοβερή καχυποψία», εξομολογείται στη συνέχεια η οικοδέσποινα του Καλύτερα Δε Γίνεται.

«Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος, ήμουν δειλή, δεν διεκδικούσα ούτε στο ελάχιστο τα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν… μέχρι πριν κάποια χρόνια που ξύπνησα ένα πρωί και είπα: ως εδώ. Δεν ξέρω τι εσωτερικές ζυμώσεις συνέβησαν μέσα μου αλλά άρχισα γενικά να διεκδικώ, να πατάω πιο σταθερά στα πόδια μου και να αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι», παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού αμέσως μετά.

«Είχα φοβερές ανασφάλειες. Φοβόμουν τη μοναξιά, φοβόμουν να μείνω χωρίς σχέση, ήμουν σαν τη μαϊμού που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Μόλις τελείωνε η μία σχέση ήταν σαν σκυταλοδρομία, σαν να με παραλάμβανε ο επόμενος σύντροφος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε 5 μέρες. Και ξαφνικά τώρα θεωρώ την ανεξαρτησία μου το πιο σημαντικό πράγμα, δεν τη λέω καν μοναξιά», συνεχίζει η παρουσιάστρια.

Κλείνοντας και αναφερόμενη στην πορεία που θα ήθελε να ακολουθήσει στο εξής, η Ναταλία Γερμανού παραδέχεται πως έχει απωθημένο ένα καλό late-night show και πως θα ήθελε να εστιάσει περισσότερο στη συγγραφή βιβλίων και στα ταξίδια ανά τον κόσμο.