Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη συγκίνηση του Νίνο στο Secret Song – «Μου τα είπε μετά backstage»

Γερμανού Νίνο

"Eιδικά με τον έναν έχουν μία προσωπική ιστορία που τους δένει πάρα πολύ δυνατά. Όταν έβγαλε το κράνος και ο δεύτερος φίλος του, εκεί πια τον κουρελιάσαμε τον άνθρωπο", τονίζει η παρουσιάστρια.

Τις πιο δυνατές στιγμές της χρονιάς που φεύγει σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε Γίνεται». Μία από αυτές ήταν και η συγκίνηση του Νίνο στη σκηνή του Secret Song, όταν δέχθηκε μία έκπληξη από τους καθηγητές του στο Fame Story και δύο στενούς του φίλους.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην τρυφερή τηλεοπτική στιγμή, την οποία η ίδια έζησε από κοντά αφού παρουσίαζε το εν λόγω show, κάνοντας μία μικρή αποκάλυψη από τα παρασκήνια.

«Αυτό το στιγμιότυπο του Νίνο, μέχρι κι εγώ που το παρουσίαζα, πρέπει να σας πω ότι μπήκα για να το ξαναδώ», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, με τη Ναταλία Αργυράκη να παραδέχεται: «Κι εγώ αυτό το έχω δει δέκα φορές».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε Γίνεται» ανέφερε: «Θα σας πω κάτι τώρα που πέρασε λίγος καιρός και μπορώ να αποκαλύπτω σιγά-σιγά το backstage. Σαφώς και τον συγκίνησε πάρα πολύ η παρουσία των καθηγητών του: της Τζούλι, της Εύης, του Αντώνη Γούναρη, που ήταν ο μαέστρος και είχαν μία στενή σχέση, και φυσικά του Ανδρέα Μικρούτσικου, που ήταν διευθυντής της ακαδημίας τότε».

«Αλλά αισθάνομαι ότι εκεί που «ράγισε» η καρδιά του εντελώς ήταν όταν είδε τους φίλους του. Τη στιγμή που έβγαλαν τα κράνη οι δύο κολλητοί του και είδε τα πρόσωπά τους, γιατί ειδικά με τον έναν έχουν μία προσωπική ιστορία – δεν θα την πω βέβαια γιατί είναι κάτι προσωπικό τους – που τους δένει πάρα πολύ δυνατά.

Όταν έβγαλε το κράνος και ο δεύτερος φίλος του, εκεί πια τον κουρελιάσαμε τον άνθρωπο. Μου τα είπε μετά εμένα ο Νίνο, μου εξηγούσε ποιος είναι ποιος και τι σημαίνει ο καθένας για εκείνον. Πολύ ωραία στιγμή και μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω ξανά όσους εργάστηκαν για αυτή τη δουλειά. Πολύ σύντομα εύχομαι να δώσουμε ξανά ραντεβού με τους τηλεθεατές του Secret Song», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.