Ναταλία Γερμανού: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Κώστα Τσουρό – «Φτάνει τώρα»

Ναταλία Γερμανού

"Όσες πιο πολλές επιλογές έχει ο κόσμος να διαλέγει μέχρι να κατασταλάξει εκεί που του κάθεται περισσότερο, τόσο το καλύτερο", δηλώνει η παρουσιάστρια για τον ανταγωνισμό.

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 η Ναταλία Γερμανού για έκτη χρονιά στο «Καλύτερα δε Γίνεται». Την παρουσιάστρια του Alpha και τους συνεργάτες της συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου ρωτήθηκαν για τα συναισθήματά τους για το νέο ξεκίνημα αλλά και για την πρεμιέρα του Κώστα Τσουρού απέναντι από τη δική τους.

«Εγώ ομολογώ ότι είχα πάρα πολύ άγχος για τη σημερινή πρεμιέρα, το είπα κιόλας στο ξεκίνημα. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, το άγχος παραμένει τουλάχιστον για την πρώτη ώρα. Μετά νομίζω χαλαρώσαμε», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα του «I Love Σου Κου».

«Με αυτή την ομάδα θα μπορούσα να αντέξω τηλεόραση για πολλά χρόνια ακόμα. Όταν πετύχει η χημεία, όταν δέσουν τα υλικά, δεν θες να τα χαλάσεις», τονίζει η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου στο ενδεχόμενο κάποιος ακόμη από τους συνεργάτες της – όπως έκανε φέτος ο Κώστας Τσουρός – να φύγει από την εκπομπή για να παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον κάτι δικό του, η Ναταλία Γερμανού γέλασε με νόημα και σημείωσε χαριτολογώντας:

«Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού. Τελείωσε, έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή… φτάνει τώρα! Μετά από 5 χρόνια ο άλλος».

Τέλος, αναφερόμενη στο Secret Song που έρχεται σύντομα στον Alpha, η παρουσιάστρια δήλωσε πως είναι κάτι τρυφερό και συγκινητικό, που της ταιριάζει απόλυτα, ενώ σε σχόλιο για τον ανταγωνισμό η Ναταλία Γερμανού απαντά πως «όσες πιο πολλές επιλογές έχει ο κόσμος να διαλέγει μέχρι να κατασταλάξει εκεί που του κάθεται περισσότερο, τόσο το καλύτερο».