Ναταλία Γερμανού για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα: «Προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους, ένιωσα μία ταύτιση»

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού αφήνει τις αιχμές της προς κάποιες παρουσιάστριες, δηλώνοντας: "Τα 2/3 της ελληνικής τηλεόρασης κάνουν δημόσιες σχέσεις, ούτε εγώ πολυπηγαίνω σε πάρτι και καλέσματα"

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της στον Alpha, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την ανανέωση του συμβολαίου της, ενώ ρωτήθηκε τόσο για τη Μαρία Ιωαννίδου όσο και για το σχόλιο που έκανε η ίδια για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Όταν πλησιάζει ένα συμβόλαιο προς το τέλος του, γίνονται κάποιες προτάσεις πάντα. Απλώς εγώ δεν τις λέω ποτέ, δεν τις δημοσιοποιώ. Τα ζυγίζω τα πράγματα όταν φτάνει η ώρα και συνήθως παίρνω την απόφαση βασιζόμενη στο ένστικτό μου» δηλώνει η Ναταλία Γερμανού για τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από τον Alpha.

Σε ερώτηση για πιθανές αλλαγές προσώπων πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες στο «Καλύτερα δε γίνεται», η παρουσιάστρια τόνισε πως επιθυμία της είναι να παραμείνουν όλοι και όλα ως έχουν, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει κάνει συζητήσεις για το «Secret Song», ωστόσο είναι κάτι που δεν θα βγει στον αέρα άμεσα. Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά το Fame Story, δηλώνει μάλλον αρνητική.

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου, πήρε ανοιχτά το μέρος του Γιώργου Λιάγκα όσον αφορά τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής για τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που, ενώ βρίσκονται σε απέναντι ζώνες, φωτογραφίζονται και αγκαλιάζονται η μία με την άλλη στις κοσμικές δεξιώσεις.

Η παρουσιάστρια ανέφερε επ’ αυτού: «Τα 2/3 της ελληνικής τηλεόρασης κάνουν δημόσιες σχέσεις και του έδωσα δίκιο γιατί πολύ απλά εκείνος ανήκει στην κατηγορία των παρουσιαστών που δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις και που πραγματικά δε συχνάζει σε πάρτι και καλέσματα. Απλώς κάνει τη δουλειά του και αν δεν σε χωνεύει σου το δείχνει. Τους προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους. Ούτε εγώ πολυπηγαίνω, γι’ αυτό ένιωσα μία ταύτιση».

Παρακολουθεί πρωινές εκπομπές η ίδια; «Βλέπω αρκετά ναι, ειδικά τις ώρες που δεν είμαι στο ραδιόφωνο. Προτιμώ εκπομπές που θα με ξεκουράσουν, θα με ψυχαγωγήσουν» αναφέρει η Ναταλία Γερμανού, ενώ απαντά θετικά σε ερώτηση για το εάν θα καλέσει στην εκπομπή της τη Μαρία Ιωαννίδου.