Ναταλία Γερμανού για Παπαμιχαήλ: «Είναι δικαίωμά σου αλλά δεν είναι το ίδιο να λες ότι για συνέντευξη θα μου δώσετε λεφτά»

Ναταλία Γερμανού

"Είναι δικαίωμά του να ζητά λεφτά, αν θεωρεί ότι είναι το ίδιο πράγμα -που δεν είναι το ίδιο Γιάννη μου στο λέω με αγάπη- γιατί ο Κώστας Τσουρός είναι δημοσιογράφος και πληρώνεται για την δουλειά του" σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

Για την αναφορά που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε ανάρτησή του στον Κώστα Τσουρό, τοποθετήθηκε η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Καλύτερα Δε Γίνεται, εκφράζοντας την διαφωνία της για όσα έγραψε.

Συγκεκριμένα, ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη έγραψε ότι θα στραφεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε κι όσα ειπώθηκαν για την μητέρα του και στην συνέχεια στάθηκε σε ορισμένες δηλώσεις που είχε κάνει ο Κώστας Τσουρός ότι για να πάει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ καλεσμένος, έχει οικονομικές απαιτήσεις.

«Συμφωνώ με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ σε ό,τι έχει να κάνει με την μνήμη της αξέχαστης μητέρας του, της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Άσχετα με το αν ήταν η μεγαλύτερη σταρ που πέρασε από την Ελλάδα, ήταν η μητέρα του. Τελεία. Η υστεροφημία της μάνας και του πατέρα οποιουδήποτε οφείλει να έχει τον σεβασμό μας» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Θα διαφωνήσω σε αυτά που λέει για τον Κώστα Τσουρό, όχι επειδή είναι ο Κώστας φίλος, αλλά αυτό που συνέβη με τις οικονομικές απαιτήσεις του Γιάννη, συνέβη όταν ο Κώστας εργαζόταν στο Καλύτερα Δε Γίνεται, ήμασταν μαζί τότε κι ήταν συμπαρουσιαστής μου. Θυμάμαι του είχα πει να κάνει συνέντευξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ και μου είπε βεβαίως. Μετά μου είπε ότι είναι δύσκολο γιατί ο Γιάννης έχει οικονομικές απαιτήσεις κι ο Κώστας δεν το είπε καθόλου ειρωνικά, ούτε με μομφή. Απλά το κανάλι τότε δεν δέχθηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις.

Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε κι ο οποιοσδήποτε έρχεται καλεσμένος να μας λέει θέλω 10, 50, 100 ευρώ. Είναι δικαίωμά του να ζητά λεφτά, αν θεωρεί ότι είναι το ίδιο πράγμα -που δεν είναι το ίδιο Γιάννη μου στο λέω με αγάπη- γιατί ο Κώστας Τσουρός είναι δημοσιογράφος και πληρώνεται για την δουλειά του. Εσύ είσαι κάτι άλλο, καλός μουσικός από όσο γνωρίζω και πολλά άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα να λες ότι εγώ για να δώσω μία συνέντευξη θα μου δώσετε λεφτά. Είναι δικαίωμά σου, αλλά δεν είναι συγκρίσιμο, η δημοσιογραφική παρουσία του Κώστα, με κάποιον που είναι καλεσμένος. Το λέω γιατί δεν συμφώνησα με το κούνημα δαχτύλου στον Κώστα Τσουρό» ολοκλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.