Ναταλία Γερμανού για Παντελή Παντελίδη: «Αν αφήσεις να πάρει το τιμόνι ένας άνθρωπος που έχει πιει, έχεις ευθύνη»

Παντελή Παντελίδη

Τι θέση πήρε η παρουσιάστρια μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες το πανελλήνιο...

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση με το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη -η Τροχαία έλαβε κάποιες νέες καταθέσεις, με υπόδειξη της οικογένειας Παντελίδη, από μάρτυρες που εκείνο το βράδυ έπαιζαν χαρτιά μαζί του- οι αξιωματικοί παραμένουν κάθετοι στην άποψη ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή NaMaSte και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει μια επισήμανση: «Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στις κοπέλες ή στους φίλους του ανθρώπου που εκείνο το βράδυ έπαιζαν χαρτιά, αλλά, όταν βλέπεις έναν άνθρωπο ο οποίος έχει καταναλώσει μια ποσότητα αλκοόλ, αν τον αφήσεις να πάρει το τιμόνι έχεις μερίδιο ευθύνης. Όποιος κι αν είσαι… αν είσαι η Φρόσω, αν είσαι η Μίνα, αν είσαι ο Μπάμπης, αν είσαι ο Γιάννης και βλέπεις τον άνθρωπο αυτόν να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και του λες «Άντε στο καλό να πας, είναι η ώρα 07:30, καλή μέρα να ‘χουμε», έχεις μερίδιο ευθύνης».