Ναταλία Γερμανού για Κώστα Τσουρό: «Ο ΑΝΤ1 και το MEGA λες και το κάνουν επίτηδες»

Γερμανού Τσουρός

Η Ναταλία Γερμανού σχολιάζει την είδηση πως ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει τη νέα σεζόν εκπομπή απέναντί της.

Την είδηση πως ο Κώστας Τσουρός αναμένεται να παρουσιάσει δική του εκπομπή το Σαββατοκύριακο στο MEGA σχολίασε η Ναταλία Γερμανού. Η πρώην συνεργάτιδα του δημοσιογράφου, με αφορμή τη σχετική συζήτηση εξέφρασε το… παράπονό της προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς και έστειλε του έστειλε τις ευχές της.

«Και ο ΑΝΤ1 και το MEGA λες και το κάνουν επίτηδες. Λένε: θα της βάζουμε απέναντί της φίλους της. Την Ελίνα, την Αντελίνα, τον Χάρη, την Καραβάτου, παλιότερα τον Κωστόπουλο. Μια φορά δεν μου έχουν βάλει έναν άνθρωπο που να μου είναι τουλάχιστον άγνωστος», σχολίασε αρχικά χαριτολογώντας η Ναταλία Γερμανού.

«Έχει τεράστιο δίλημμα ο Κώστας. Ξέρει την παρέα μας, ξέρει πώς πάει, ξέρει πώς λειτουργεί, θέλει ταυτόχρονα να κάνει κάτι μόνος του και του λένε: αν θέλεις να το κάνεις, καν’ το απέναντί τους», σχολιάζει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Ο Κώστας είναι πάρα πολύ καλός, κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις και πιο καυστικές, ξέρει και ενημέρωση βέβαια», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Ό,τι και να γίνει, δεν πα’ να ‘ναι 13:50-16:30 ακριβώς απέναντί μας, τον αγαπάμε, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα τον παίρνουμε FaceTime κάθε Σαββατοκύριακο να του κάνουμε τα νεύρα μαρμελάδα. Καλή επιτυχία στο αγόρι μας», είπε κλείνοντας το θέμα η Ναταλία Γερμανού.