Ναταλία Γερμανού: Έριξε «βόμβα» στον αέρα και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό – «Θα τον δείτε εδώ την επόμενη εβδομάδα»

Ναταλία Γερμανού

Ποιον πολυσυζητημένο καλεσμένο θα υποδεχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού;

Συνέντευξη στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψή του για την πολυσυζητημένη τηλεοπτική συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τη Νίκη Λυμπεράκη, που προκάλεσε πλήθος σχολίων σε εκπομπές και social media.

Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν σε αυτή την εκρηκτική συνέντευξη, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μία αποκάλυψη-βόμβα.

«Αχ, πόσα έχω να πω. Κοιτάξτε τώρα να δείτε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι θα έκανε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα με τον Νίκο Καρβέλα», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Κι εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μία τέτοια… άνθρωπος. Η άνθρωπος δεξιά μου», τόνισε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, εννοώντας την υποφαινόμενο.

«Δεν χρειάζεται αντοχή για να κάνεις κουβέντα με τον Καρβέλα. Χρειάζεται μία ειλικρίνεια. Να τον κοιτάζεις στα μάτια και να ακούς τι σου λέει», επισήμανε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε: «Και όλα αυτά θα τα παρακολουθήσετε και θα συμβούν σε μία εβδομάδα ακριβώς σε αυτό εδώ το πλατό».

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας δεν έκρυψαν την έκπληξή τους με την ανακοίνωση που τους επιφύλασσε η Ναταλία Γερμανού.

«Έριξε τη βόμβα και πάει σε διαφημίσεις», σχολίασε χαριτολογώντας η Εβελίνα Νικόλιζα.