Ναταλία Γερμανού: «Δεν θα βγω να ξεσκίσω προϊόν του καναλιού που δεν μου αρέσει»

Ναταλία Γερμανού

Δεν μάσησε τα λόγια της η Ναταλία Γερμανού στο "Καλύτερα δε γίνεται"!

Μια έκρηξη στην αρχή του «Καλύτερα δε γίνεται» είχε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Alpha. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχληση της για τα σχόλια που έκαναν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» σχετικά με το «Battle of the couples».

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με ξένισε λίγο αυτός ο φανατισμός του «πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του»! Αυτά λίγο τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ και επίσης θεωρώ ότι το να κοροϊδέψεις όσο θέλεις μια εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor είτε λέγεται Βattle of the couples είτε λέγεται Survivor, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών. Του Μουτσινά, των Αρβύλα, κλπ. Δεν βλέπω δηλαδή με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά μας να ασκήσουμε δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλου καναλιού».

«Και μένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν. Και του δικού μου καναλιού και του ΣΚΑΪ και του STAR και του ΑΝΤ1. Δεν έχω βγει ποτέ από την εκπομπή να πω «τι σκουπίδι είναι αυτό! Ντροπή και αίσχος! Πετάξτε το αυτή τη στιγμή»! Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε. Υπάρχουν τηλεκριτικοί και σατιρικές εκπομπές να το κάνουν φύλλο και φτερό αν θέλουν».

«Εγώ είμαι μιας άλλης φιλοσοφίας» πρόσθεσε, με νόημα, η Ναταλία Γερμανού. «Δηλαδή αν υπάρχει ένα προϊόν στο κανάλι που εργαζομαι, το οποίο δεν μου αρέσει, δεν θα βγω να το ξεσκίσω στον αέρα του καναλιού που εργάζομαι. Δική μου αυτή η φιλοσοφία ως παρουσιάστρια».