Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορώ να πω πως στήριξα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

«Αυτό το σφίξιμο και η άμυνα που είχε τότε της έβγαινε σε επιθετικότητα...»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο Parole της Αννίτας Πάνια και ανάμεσα στα όσα είπε ήταν και μία αναφορά στα πρόσωπα που της άνοιξαν το δρόμο και τη στήριξαν στην τηλεόραση. «Στο ξεκίνημα με βοήθησε ο Λάκης και μία γυναίκα…» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και στη δήλωση της αυτή έμεινε και η Ναταλία Γερμανού, η οποία συνεργάστηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τελευταία της χρονιά στο «Μες στην καλή χαρά».

«Για να πούμε κάτι για την Κωνσταντίνα, την οποία εγώ την έχω ζήσει στο ξεκίνημα της, η πρώτη της τηλεοπτική χρονιά ήταν μαζί, την κάναμε παρέα το 2012, δική μου τελευταία χρονιά στο «Μες στην καλή χαρά στον Alpha. Η Κωνσταντίνα έχει αλλάξει από τότε. Έχει αλλάξει προς το καλό εννοώ. Την βλέπω ότι έχει χαλαρώσει, το οποίο είναι πολύ καλό. Ήταν ένα παιδί πιο σφιγμένο. Αυτό το σφίξιμο και η άμυνα που είχε τότε της έβγαινε σε επιθετικότητα. Δεν ήταν τότε γλυκά αμυντική, ήταν επιθετικά αμυντική, που το έχουν πολλοί άνθρωποι που είναι κλειστοί. Θέλω να πω το εξής, δεν ήξερα ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο άνθρωπος αυτός ο οποίος την έσπρωξε να ασχοληθεί με την τηλεόραση και της έλεγε «Βουγιούκλω εσύ πρέπει να κάνεις τηλεόραση», το έμαθα κι εγώ χθες το βράδυ βλέποντας το Parole. Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν ανέφερε το όνομα της γυναίκας, είπε και μια γυναίκα. Θεωρώ ότι από τις κατά καιρούς συνεντεύξεις που έχει δώσει η Κωνσταντίνα, ότι η γυναίκα ήταν η Ελένη. Νομίζω ότι η Ελένη την στήριξε πολύ τα πρώτα δύο χρόνια σίγουρα την Κωνσταντίνα, τη βοήθησε πολύ και σε πάρα πολλούς τομείς. Και απλά μου φάνηκε παράξενο που δεν είπε το όνομα της. Νομίζω αν δεν κάνω λάθος, κι αν εννοούσε την Ελένη, εκτός Κωνσταντίνα μου αν εννοούσες εμένα, οπότε ντροπή μου. Δεν νομίζω πως την στήριξα. Εγώ απλά ήμουν η κεντρική παρουσιάστρια μιας εκπομπής της οποίας μέλος της ομάδας ήταν η Κωνσταντίνα. Αλλά «τη στήριξα» είναι μεγάλη κουβέντα, δεν μπορώ να πω ότι τη στήριξα.

Δεν σαμποτάρω ποτέ κανέναν, αλλά το να στηρίξεις κάποιον σημαίνει να είσαι δίπλα του, να τον βοηθάς, να πιούμε καφέ, αυτά τα πράγματα δεν τα έκανα και δεν μπορώ να πάρω το credit ενός πράγματος που δεν έχω κάνει» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού σχετικά με τον χαρακτήρα της Κωνστατίνας Σπυροπούλου αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.

https://www.youtube.com/embed/apCud3QzEHo