Ναταλία Γερμανού: «Δεν ισχύει ότι δεν μιλούσα στον Πάνο Κατσαρίδη»

Ναταλία Γερμανού

"Ισχύει ότι ήταν να συνεργαστούμε, δεν προέκυψε. Τότε στενοχωρήθηκα και μετά μου πέρασε".

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τις αλλαγές στην εκπομπή της, τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις συνεργατών της και απάντησε και στον Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος δήλωσε πως η παρουσιάστρια δεν του μιλάει γιατί δεν τον συμπαθεί.

«Συνεχίζουμε κανονικά πρώτα ο Θεός. Ίσως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μπροστά, θα το δούμε αυτό. Σίγουρα θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές στη θεματολογία και στο περιεχόμενο, αλλά και ένα extreme make over στα σκηνικά, στο πλατό και στους τίτλους. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις εκλογές, όπως καταλαβαίνετε γιατί έχουμε έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Σχετικά με τα όσα είπε ο Πάνος Κατσαρίδης, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Όντως ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο Παλλάς, όντως δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία, όντως είχα στενοχωρηθεί πολύ αλλά από αυτό μέχρι το να μην του μιλάω απέχει μακράν. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορεί να τσαντιστώ με κάποιον σήμερα αλλά αύριο να το ξεχάσω. Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω μέσα μου κακίες και τοξικότητες. Αυτά τα διώχνω από μέσα μου. Οπότε δεν ισχύει αυτό. Ισχύει ότι ήταν να συνεργαστούμε, δεν προέκυψε. Τότε στενοχωρήθηκα και μετά μου πέρασε».