Ναταλία Γερμανού: «Δεν εννοούσα ποτέ ότι κάνω το Μονόγραμμα της ΕΡΤ»

Ναταλία Γερμανού

«Ίσως έχω χάσει λίγο τη μπάλα του τι σημαίνει κάνω ψυχαγωγική τηλεόραση. Αισθάνομαι ότι πιθανότατα άθελά μου έχασα το στόχο», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Νάσια Μανέντη έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια απάντησε για τα συναισθήματά της μετά τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Νταλάρα, την αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση, αλλά και τα πεσίματα.

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Πάντα ήμουν ομαδικός τύπος. Μετά από όλο αυτό που έγινε με τον Γιώργο Νταλάρα, ίσως έχω χάσει λίγο τη μπάλα του τι σημαίνει κάνω ψυχαγωγική τηλεόραση. Αισθάνομαι ότι πιθανότατα άθελά μου έχασα το στόχο. Υπάρχει αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση και σε πολλές εκπομπές πουλάει. Καλό θα είναι εγώ να την αποφύγω», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού είπε στη συνέχεια: «Το πέσιμο είναι δημοσιογραφική έρευνα. Εννοείται ότι θα συνεχίσει αυτό να υπάρχει στην εκπομπή μου. Δεν εννοούσα ποτέ ότι κάνω το Μονόγραμμα της ΕΡΤ. Απλά κάθε εκπομπή διαφοροποιείται ανάλογα με τον τρόπο που σχολιάζουν οι παρουσιαστές της. Δεν με ενοχλούν τα σχόλια, τα σέβομαι όλα».