Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πώς έφυγε ο Στέλιος Χανταμπάκης από την εκπομπή και μπήκε στο Survivor

Ναταλία Γερμανού

«Αυτό που θα ήθελα να του πω είναι "Στέλιο φάε κάτι, δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάς". Είναι άλλος, πολύ διαφορετικός...»

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει από τη Ναταλία Γερμανού πώς είναι στην πραγματικότητα ο Στέλιος Χανταμπάκης, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

[dfp_ads id=236982]

Η Ναταλία εξήγησε πώς έφυγε ο Στέλιος από την εκπομπή: «Τον Γενάρη, η Φιλιώ Γιαννακοπούλου, η αρχισυντάκτριά μου, είχε τη σωστή σκέψη να αλλάξει λίγο τη δομή της εκπομπής -την κάναμε infotainment. Έπρεπε να αλλάξει λίγο και η σύσταση της εκπομπής αναγκαστικά. Έκατσε ακριβώς τότε το Survivor. Τη μέρα που εντάχθηκε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή ήταν ακριβώς η μέρα που ο Στέλιος Χανταμπάκης δέχτηκε την πρόταση για το Survivor».

«Είχε όρεξη να κάνει βίντεο, ήταν πάρα πολύ συμπαθητικός, ήταν γελαστός, είχε πολύ χιούμορ και πλάκα. Αυτός ήταν ο Στέλιος που εγώ έζησα τους 4 μήνες», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού. Βλέποντάς τον στο Survivor, όμως: «Αυτό που θα ήθελα να του πω είναι «Στέλιο φάε κάτι, δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάς». Είναι άλλος, πολύ διαφορετικός».