Ναταλία Γερμανού – Απαντά μετά ντόρο που υπήρξε με τη συνέντευξή της: «Σε πιάνουν στο στόμα και σε ξεσκίζουν»

Ναταλία Γερμανού

"Δεν θα πήγαινα, κωλώνω. Όχι επειδή είναι ταμπού, αλλά πολύ ειλικρινά θα σας πω ότι κωλώνω με τη μετά αναπαραγωγή που θα είχε η συζήτησή μας" είπε η Ναταλία Γερμανού.

Μία έμμεση αλλά άκρως περιεκτική απάντηση έδωσε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες το όνομά της πρωταγωνιστεί  στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Αφορμή υπήρξε η συνέντευξη που έδωσε η Δάφνη Καραβοκύρη στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι δεν θα πήγαινε καλεσμένη στο s@x podcast της λόγω της τρομερής αναπαραγωγής που θα υπήρχε.

«Δεν θα πήγαινα, κωλώνω. Όχι επειδή είναι ταμπού, αλλά πολύ ειλικρινά θα σας πω ότι κωλώνω με τη μετά αναπαραγωγή που θα είχε η συζήτησή μας. Για εμένα το σ@ξ δεν είναι καθόλου ταμπού, είναι ένα υπέροχο δώρο της ζωής μας, το οποίο όλοι θα πρέπει να το απολαμβάνουμε. Ειλικρινά Δάφνη μου και δεν μπορώ να το πω πιο ειλικρινά θα σκεφτόμουν και ίσως είναι ντροπή μου, τι τι θα γινόταν μετά» είπε με νόημα η Ναταλία Γερμανού.

«Εδώ λες κάτι πολύ πιο ανώδυνο και σε πιάνουν στο στόμα και σε ξεσκίζουν. Θα πήγαινα εγώ να πω όλα μου τα σεξουαλικά απωθημένα; Όπως θέλεις πες το. Φανταστείτε τι θα γινόταν μετά. Αυτό θα σκεφτόμουν και δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Δάφνης. Να πιούμε καφέ και να τα πούμε όποτε θέλει, αλλά όχι επειδή το σ@ξ είναι ταμπού» σημείωσε η Ναταλία Γερμανού