Ναταλία Δραγούμη: «Βγάζαμε τα μαγιό μας και περπατούσαμε γυμνοί στους δρόμους της Σαντορίνης»

Ναταλία Δραγούμη

«Αυτό ήταν πολύ παλιά, η Σαντορίνη τότε ήταν ερημιά», λέει η Ναταλία Δραγούμη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εποχή που έκανε γυμνισμό στη Σαντορίνη με την παρέα της.

«Όταν έχω άγχος θέλω κοντά μου τον άντρα μου. Δεν έχουμε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό με τον άντρα μου μετά από τόσα χρόνια. Τον ενοχλεί που είμαι αργή σαν άνθρωπος. Ο έρωτας μετά από τόσα χρόνια παίρνει διαφορετική μορφή, αλλά υπάρχει. Στο γάμο μου πήγα με φόρμες, γιατί έγινε μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Ήμουν 25 κιλά παραπάνω», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη είπε στη συνέχεια: «Είμαι ήσυχη σαν μαμά με τα παιδιά μου. Η κόρη μου λέει τα προσωπικά της, ο γιος μου όχι. Δεν μου πέφτει λόγος για τις σχέσεις της κόρης μου. Μικρή ήμουν “άτακτη”. Οι άνδρες ήταν ένας τομέας στον οποίο “ξύπνησα” αρκετά μικρή. Πολύ παλιά είχα κάνει γυμνισμό με την παρέα μου στην Σαντορίνη. Νύχτωνε και βγάζαμε όλοι τα μαγιό μας και μάλιστα περπατούσαμε και στο δρόμο γυμνοί. Η Σαντορίνη τότε ήταν ερημιά».

Η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε επίσης: «Υπήρχε μία γυναίκα που με ακολουθούσε παντού και ήξερε πάντα τι έκανα. Ήταν τρομακτικό».

Πηγή φωτό: NDP