Ναταλία Δραγούμη: «Το είπα γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν άτομο εμπιστοσύνης της οικογένειας μου»

Ναταλία Δραγούμη

"Ήθελα να ανοίξω τα μάτια του κόσμου και των γονιών μου" ανέφερε η Ναταλία Δραγούμη.

Το «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Ναταλία Δραγούμη, η οποία θυμήθηκε ιστορίες από την καριέρα της. Η ηθοποιός μίλησε για την ζωή της και για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό.

«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν σε ομάδα ενόργανης που ήμασταν πρωταθλήτριες Ελλάδος. Έκανα ενόργανη από τα 6 έως 14 χρόνων. Η αθλήτρια ενόργανης πρέπει να μην ψηλώνει, γι’ αυτό σταμάτησα για έναν χρόνο με σκοπό να συνεχίσω αργότερα. Όσο δεν έκανα ενόργανη, ψήλωσα πολύ και ο προπονητής μου, δεν με πήρε πίσω στην ομάδα. Μου πρότεινε να ξεκινήσω volley. Τώρα λατρεύω το beach volley. Την πρώτη φορά που ήρθε ο πατέρας μου να με δει σε επιδείξεις ενόργανης, ξέχασα την χορογραφία και έφυγα κλαίγοντας από το ταπί», δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Τελειώνοντας την δραματική σχολή του εθνικού θέατρου πήγα στο Παρίσι για δυο χρόνια. Μόλις γύρισα, συνεργάστηκα στη σειρά «Μάνα είναι μόνο μια» με την Μαίρη Χρονοπούλου. Ο ρόλος στη σειρά προέκυψε από μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου σε ένα περιοδικό που έγραφε “είμαι η Ναταλία Δραγούμη, μόλις γύρισα από το Παρίσι και ψάχνω δουλειά”». «Σταθμός στην καριέρα μου είναι το “Closer”, η σειρά “Για την καρδιά ενός αγγέλου”, και η συνεργασία μου με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, που υποδυόμουν πολλές κακοποιημένες γυναίκες».

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, η ηθοποιός αποκάλυψε πως, «είχα πει για μια σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκα από έναν οικογενειακό φίλο. Το είπα γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν άτομο εμπιστοσύνης της οικογένειας μου. Με πήγαινε βόλτες. Ήθελα να ανοίξω τα μάτια του κόσμου και των γονιών μου».

Για την σχέση της με τον σύζυγό της επεσήμανε ότι, «ο άνδρας μου είναι ο Έντι Ρόμπερτς και είναι αρχιτέκτονας, και γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου. Στην αρχή της σχέσης μου με τον άνδρα μου, ήμουν στην Ελβετία για μια παράσταση. Είπαμε πως μόλις γυρίσω θα παντρευτούμε με τατουάζ», και συμπλήρωσε:

«Μια εβδομάδα πριν γεννήσω, παντρευτήκαμε και στο δημαρχείο με φόρμα. Το πρώτο παιδί ήρθε αμέσως. Κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος σε γύρισμα στη Βενετία, όπου ο κάμεραμαν μου ζήτησε να ρουφήξω την κοιλιά μου».

Πηγή: Mega