Ναταλία Δραγούμη: «Σε αυτή την φάση ή ξαναερωτεύεσαι ή… γεια σας»

Ναταλία Δραγούμη

Όσα εξομολογήθηκε η Ναταλία Δραγούμη στην "Ελένη".

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε η Ναταλία Δραγούμη το μεσημέρι της Τετάρτης στο MEGA. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την κόρη της όσο περνούν τα χρόνια καθώς και τον αγαπημένο της σύζυγο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Δραγούμη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα που η κόρη μου, η Κλειώ είναι 18 ξεκινάει μια νέα εποχή μεταξύ μας που θα πάει πιο πολύ προς φίλες. Η μαμά με την κόρη όμως δεν είναι ποτέ φίλες. Δεν πρέπει να είναι φίλες γιατί υπάρχουν κάποια όρια και πάντα εσύ πρέπει να την καθοδηγείς. Τα όρια νομίζω πως τα αισθάνεσαι, δεν μπορούν να στα που πια οι λέξεις «.

«Όσο μεγαλώνω μοιάζω πάρα πολύ ως μαμά στη μαμά μου και μάλιστα κάνω πράγματα που μπορεί να μην ενέκρινα. Όχι μόνο μοιάζω, αλλά βλέπω στις κινήσεις μου την μαμά μου».

«Όταν ενηλικιώνονται τα παιδιά ανοίγει ένας νέο κύκλος στη σχέση με τον σύντροφο γιατί υπάρχει ξαφνικά πολύς χρόνος χωρίς τα παιδιά, πολύς χρόνος μεταξύ σας. Εκεί νομίζω πως ή ξαναερωτεύεσαι ή… γεια σας» συμπλήρωσε, ακόμα, η ηθοποιός στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου.