Ναταλία Δραγούμη: «Με είχαν φοβίσει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θέλει τις ωραίες γυναίκες»

Ναταλία Δραγούμη

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Τα έχασα σε 4 μήνες γιατί με περίμενε γυμνό στο θέατρο», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά για τα 22 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, τη σχέση που έχει με τα παιδιά της και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι. Δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Εάν δεν γυρνούσα με λαχτάρα σπίτι θα έφευγα. Πάντα είμαι full time μαμά, αυτό δεν αλλάζει. Σαν μαμά είμαι ανεκτική. Την ισορροπία στην αυστηρότητα την έχει ο πατέρας τους. Η κόρη μου πέρασε στο Οικονομικό του Καποδιστριακού και παράλληλα κάνει μόντελινγκ.

Με την κόρη μου είμαστε και φίλες. Δεν την ρωτάω, μου τα λέει από μόνη της. Έχουν βγάλει καρπό τα σποριά που ρίξαμε όταν ήταν μικρά τα παιδιά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Τα έχασα σε 4 μήνες γιατί με περίμενε γυμνό στο θέατρο», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη είπε στη συνέχεια: «Με είχαν φοβίσει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θέλει τις ωραίες γυναίκες. Αντιθέτως, ήταν χρυσή και μου έδινε συμβουλές. Τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα από μια γυμνόστηθη φωτογραφία».