Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»

Ναταλία Δραγούμη

«Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της», λέει η Ναταλία Δραγούμη.

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, το beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία.

«Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου. Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πήγαινα για πρωταθλητισμό και μετά μπήκα στο Εθνικό. Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και έχω αρνηθεί, δε θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί πέρα. Δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον που πήγε σε ένα ριάλιτι», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη είπε στη συνέχεια: «Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της. Όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν 4 χρόνια στον αέρα η εκπομπή. Έχω κάνει ψυχανάλυση περίπου 9 χρόνια. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι επεμβατικό για να καταπολεμήσω το χρόνο».

Αναφερόμενη στο κίνημα metoo και στην κακοποίηση που βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε: «Είπα ότι έχω βιώσει κακοποίηση στα 12 μου, ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου».

Κλείνοντας, η Ναταλία Δραγούμη είπε: «Δε λέω την ηλικία μου on camera αλλά θα την πω σε μια παρέα, γιατί για τους ηθοποιούς δεν είναι και τόσο καλό να τη λες».