Ναταλία Αργυράκη: «Η Ναταλία Γερμανού έχει και καλές και πιο σκοτεινές στιγμές»

Ναταλία Αργυράκη

"Εγώ δεν θα την έλεγα ποτέ σκύλα, δεν έχω εκλάβει κάτι τέτοιο", τονίζει η δημοσιογράφος του Alpha.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Ναταλία Αργυράκη. Η γνωστή δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία συνεργάζεται και φέτος στο «Καλύτερα δεν Γίνεται», μετά τις συζητήσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου αλλά και της ίδιας της παρουσιάστριας στο Night Out της προηγούμενης εβδομάδας.

«Είναι πολύ συνηθισμένη ερώτηση το: πώς είναι στην πραγματικότητα η Ναταλία Γερμανού; Είναι ένας κανονικός άνθρωπος που έχει και καλές στιγμές και πιο σκοτεινές και πιο γκρίζες και πιο μελαγχολικές. Εγώ δεν θα την έλεγα ποτέ σκύλα, δεν έχω εκλάβει κάτι τέτοιο»

«Επειδή έγινε κουβέντα για τον εξαιρετικό συνεργάτη μου, τον Δημήτρη Πανόπουλο, ο οποίος εξέλαβε την αυστηρότητα σε μεγαλύτερο βαθμό. Ισχύει μπορώ να πω. Οφείλει να είναι απαιτητική η Ναταλία. Κι εγώ το βίωσα την πρώτη χρονιά, είδα ότι ίσως δεν ήμουν αυτό που περίμεναν», επισημαίνει η δημοσιογράφος στην κάμερα του Alpha.

«Το πολύ σημαντικό όμως είναι ότι μου δόθηκε ο χώρος. Δεν θα σου έλεγε ποτέ: δεν είσαι αυτό που περίμενα, στο καλό. Το ότι είμαστε εκεί τόσα χρόνια σημαίνει ξεκάθαρα ότι πήραμε τον χώρο και τον χρόνο που θέλαμε», τονίζει η Ναταλία Αργυράκη για τη συνεργασία της στο «Καλύτερα δεν Γίνεται».

«Εγώ γαλουχήθηκα στα περιοδικά, μεσουρανούσαν τότε, ήταν πάρα πολλά. Εγώ ως νέο κορίτσι δεν ήξερα πού βαδίζω, πολλές συμπεριφορές μου φαίνονταν σκληρές. Δεν σου επέτρεπαν να ανοίξεις τα φτερά σου, προσπαθούσαν να σου τα μαζέψουν λίγο», εξομολογείται η Ναταλία Αργυράκη σε άλλο σημείο της συνέντευξης.