Ναταλί Κάκκαβα: «Τώρα εγώ ποια είμαι για να απαντήσω;»

Ναταλί Κάκκαβα

Η Ναταλί Κάκκαβα απαντά για τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκαναν από κοινού ο Κώστας Αγέρης και η Ναταλί Κάκκαβα. Το ζευγάρι, που απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο στα live του J2US, έκαναν ένα διάλειμα από τις πρόβες του show και μίλησαν για την καθημερινότητά τους.

«Δεν μου λείπει η παρουσίαση αυτή τη στιγμή. Ξυπνάω στις 7-8, γιατί πρέπει να περάσω τη μέρα με τα παιδιά μου. Γιατί φεύγω το Σάββατο και μένει μια Κυριακή. Περνάω τη μέρα με τα παιδιά, φτάνει βραδάκι, έρχεται ο γιος μου και μου λέει μαμά, έχεις καταλάβει ότι όλη μέρα ασχολείσαι με το Just;» αναφέρει η Ναταλί Κάκκαβα.

Έχει παρακολουθήσει την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, στη ζώνη που πέρσι παρουσίασε η ίδια με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα; Η Ναταλί Κάκκαβα απαντά: «Το Σάββατο εκ των πραγμάτων δεν γίνεται, γιατί είμαστε εδώ. Την Κυριακή, επειδή προσπαθώ να κάνω πράγματα με τα παιδιά, είμαι όλη μέρα έξω. Δεν την έχω δει για πρακτικούς λόγους. Αμέσως μετά το Just, εννοείται ότι θα την δω».

Ερωτώμενη για τη δυσκολία της συγκεκριμένης ζώνης το Σαββατοκύριακο, η Ναταλί Κάκκαβα αρκέστηκε να σχολιάσει: «Τώρα ποια είμαι εγώ για να απαντήσω;».