Ναταλί Κάκκαβα σε Γρηγόρη Γκουντάρα: «Αντί να στείλεις το μήνυμα για το δαχτυλίδι στον κουμπάρο μας, το έστειλες σε μένα»

Γκουντάρας Κάκκαβα

"Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ρομαντικό, περίμενα να γονατίσεις", είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια στον σύζυγό της.

Αναμνήσεις από την πρόταση γάμου που της έκανε μοιράστηκε η Ναταλί Κάκκαβα στον αέρα του Super Κατερίνα, όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωινό της Δευτέρας 9/10.

Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο που της έκανε τη δική του πρόταση γάμου ο σύζυγό της, Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Αυτό το πράγμα: θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει ο γάμος… ε άντε, Σάκη μου, κάνε την πρόταση. Δύο χρόνια τώρα λες ότι θα γίνει η πρόταση», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα, μετά την προβολή του αποσπάσματος.

«Όλοι σαν κι εμένα είναι, ρε Ναταλί;», τη ρώτησε χαριτολογώντας ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την ίδια να ανταπαντά: «Όλοι σαν κι εσένα βρήκαν τέτοιο κελεπούρι, Γρηγόρη μου;».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία αναφορά στην περίπτωση του ζευγαριού και η Ναταλί Κάκκαβα συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Είχε στείλει το μήνυμα. Ήξερα ότι θα μου κάνει την πρόταση γάμου και αντί να μου την κάνει δύο μήνες νωρίτερα έστειλε το μήνυμα σε εμένα αντί στον κουμπάρο μας, ότι πάμε να πάρουμε δαχτυλίδι».

«Συγγνώμη τώρα αλλά πρέπει να σου το πω… θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ρομαντικό. Ήταν να μου την κάνει την πρόταση στο μαγαζί και μου την έκανε στο αυτοκίνητο. Τότε είπα «τι ωραία» αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι περίμενα λίγο να γονατίσεις», κατέληξε με χιούμορ στο σχόλιό της η Ναταλί Κάκκαβα.