Ναταλί Κάκκαβα για ΣΚΑΙ: «Το έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω»

Ναταλί Κάκκαβα

"Έτσι ένιωσα, έτσι έκανα. Ήταν απολύτως ειλικρινές από μέρους μου" ανέφερε η Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης επέλεξαν να ερμηνεύσουν ένα από τα πολύ δύσκολα τραγούδια στην σκηνή του J2US.

Οι δύο τους τραγούδησαν «Το παλιό μου παλτό», που έχουν γράψει η Σάννυ Μπαλτζή τους στίχους, ο Λάκης Παπαδόπουλος τη μουσική κι έχει ερμηνεύσει ο Χρήστος Δάντης, με την παρουσιάστρια να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερή της εμφάνιση στο σόου.

Σχετικά με τα σχόλια που απέσπασε για την επίδοσή της ανέφερε: «Νιώθω ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για τα σχόλια που άκουσα από την κριτική επιτροπή κα τον Χρήστο Δάντη» και αποκάλυψε ότι την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι σκεφτόταν ότι έχει μέσα στην αγκαλιά της το μικρό γιο της και το αφιέρωνε σε εκείνον.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην περίοδο που βρισκόταν στο MEGA και σχολίασε: «Θα ήθελα να μην έχει κλείσει το MEGA. Ήταν μία πολύ αγνή περίοδος της ζωής μου και πολύ ξεχωριστή».

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την εμπειρία της στην παρουσίαση ριάλιτι στο κανάλι του Φαλήρου τόνισε ότι τις έκανε πολύ αυθόρμητα μέσα σε ένα περιβάλλον που ξέρει ότι την αγαπούν. «Έτσι ένιωσα, έτσι έκανα. Ήταν εντελώς ειλικρινές από μέρους μου. Είναι κάτι που έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω. Το ένιωσα, το έκανα, τέλος.»

Η Ματίνα Νικολάου με το Βασίλη Πορφυράκη εκτός από ζευγάρι στο show είναι και ζευγάρι στην ζωή.

«Το τραγούδι της εβδομάδας το αφιερώνω στην Ματίνα», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής «γιατί όντως προχωράμε μαζί από την αρχή μέχρι τώρα».

«Νιώθω συχνά τύψεις για τον γιο μου που λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, δεν είναι ωραίο αυτό το συναίσθημα», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια.

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σχολίασε: «Δεν γνωρίζω για τις συζητήσεις του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha για ένα πιθανό βραδινό show, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Νίκος για τον εαυτό του, ύστερα θα αποφασίσουμε εγώ για εμένα μακάρι να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί».

Και ξεκαθάρισε η Ματίνα Νικολάου «δεν με βλέπω παρουσιάστρια, είμαι ηθοποιός και προτιμώ να κάνω κάτι που έχει σχέση με το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο».