Νάσος Παπαργυρόπουλος: Πως είναι σήμερα οι σχέσεις με τον πατέρα του;

Νάσος Παπαργυρόπουλος

"Πάντα ήταν μπροστά και έδινε χωρίς να το ξέρει ο κόσμος" αποκαλύπτει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα στην Σκόπελο, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του, την διετή απουσία επικοινωνίας και όσα δεν ξέρει ο κόσμος για την ενέργειες του γνωστού επιχειρηματία.

Ειδικότερα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εξομολογήθηκε πως «σήμερα είμαστε μια χαρά με τον πατέρα μου, τον αγαπώ και του χρωστάω πάρα πολλά. Έχω μάθει πολλά από τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν πολύ ανοιχτοχέρης. Πολλές φορές ακούμε στην τηλεόραση ότι πάσχει και έχει να κάνει με κατασχέσεις που και με τέτοια αλλά ποτέ δεν καταχράστηκε κάτι. Πήγαινε με τον σταυρό στο χέρι και ποτέ δεν έβαλε μπροστινούς σε εταιρίες, πάντα ήταν αυτός μπροστά και έδινε χωρίς να το ξέρει ο κόσμος».

«Θυμάμαι πως είχαμε μια καθαρίστρια στο μαγαζί, η οποία κάθε φορά που με βλέπει μου φιλάει τα χέρια και κλαίει γιατί μου λέει πως «ο πατέρας σου, αγόρι μου, με έσωσε. Τελείωνε ο μήνας και δεν μου έδινε απλά λεφτά, μου έδινε χρήματα για να σπουδάσω το παιδί μου στο εξωτερικό». Όταν κάνουμε γιορτές στο χωριό μου, του Αγίου Αθανασίου στο όνομα μου, τελείωνε η γιορτή στις 5 η ώρα και ο πατέρας μου έφτιαχνε μια σακούλα με φαγητά και με έπαιρνε το βράδυ όταν άφηνε κρυφά φαγητά και χρήματα στα σπίτια των φτωχών στο χωριό».

«Μπορεί να φανεί περίεργο αλλά προσπαθώ να κάνω κάποια άλλα πράγματα δικά μου. Νομίζω όμως ότι ο πατέρας μου ξέρει να το διαχειριστεί πολύ καλύτερα από ότι εγώ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.