Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Όταν έφυγα από το πρώτο ριάλιτι…»

Νάσος Παπαργυρόπουλος

«Ο καθένας είχε το δικό του deal στο Survivor. Τα χρήματα ήταν καλά αλλά μη φανταστείς αυτά που λέγονται τα εξωπραγματικά».

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε στο Πρωινό μετά την αποχώρηση του από το Nomads κατά την ένωση και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πει ναι τόσο σύντομα μετά τη συμμετοχή του στο Survivor σε ένα άλλο παιχνίδι επιβίωσης.

«Καταρχάς δεν το σκέφτηκα λογικά. Συνήθως προσπαθώ να βάζω τη λογική πρώτα, αλλά ήταν μια απόφαση που πήρα ενστικτωδώς. Είχα διάφορες προτάσεις και ήθελα να κάνω τηλεόραση. Είχα προτάσεις και για εκπομπές και για σίριαλ. Όταν έφυγα από το πρώτο ριάλιτι, έφαγα, ήπια, κοιμήθηκα και μετά από δύο ώρες είπα και τώρα τι; Ήταν τόσο έντονο αυτό το συναίσθημα, ένιωθες τόσο ζωντανός. Δεν το είχα ξαναζήσει αυτό. Όταν έγινε η πρόταση γέλασα. Ερχόταν ο κόσμος και μου έλεγε θα το ξανάκανες και έλεγα αποκλείεται. Μόλις ήρθε η πρόταση, άλλαξα εντελώς γνώμη. Δεν ξέρω, μπορεί να έκανα και λάθος. Ενώ νοητικά και πνευματικά ήμουν έτοιμος, ήμουν πολύ πιο δυνατός από το πρώτο ριάλιτι, είχα μάθει να ξεπερνάω τις φοβίες μου, να μην έχω άγχος, ήξερα ότι θα πάω πολύ καλύτερα και ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου πάνω σε αυτό πάλι, δηλαδή πως μπορώ να δράσω μετά από όλη την εμπειρία που έχω πάρει. Αλλά σωματικά δεν ήμουν έτοιμος και αυτό φάνηκε από την πρώτη μέρα. Γιατί μπήκα και την πρώτη μέρα τραυματίστηκα», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!