Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πατέρας μου είναι 80, άλλη στόφα ανθρώπου, οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις τις ίδιες απόψεις»

Νάσος Παπαργυρόπουλος

"Εδώ πάμε να μιλήσουμε για ένα άλλο σύμπαν για να το εξηγήσω ευγενικά" δήλωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Γεια σου και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και μίλησε για την απόφασή του να κατέβει στις ευρωεκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη, την οικονομική καταστροφή που βίωσε η οικογένειά του και τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου, που είναι 80 χρονών και θα μπορούσε να είναι παππούς πολλών, έχασε το σπίτι του. Τουλάχιστον να μπορέσω να κάνω κάτι για να μην το χάσουν οι επόμενοι. Τον πατέρα μου δεν τον νοιάζει που έχασε το σπίτι του, αλλά ότι δεν άφησε μία προίκα στα παιδιά του. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αυτό, έχει αφήσει δύο προίκες. Το ένα είναι το ήθος και οι αξίες στην οικογένειά μου και το άλλο είναι ένα πολύ καθαρό και βαρύ επίθετο» ανέφερε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Για τις δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του για τον Στέφανο Κασσελάκη απόρησε: «Να πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία ο πατέρας μου; Αποκλείεται! Τον ξέρω σαν χαρακτήρα και δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποίησε αυτήν τη φράση. Δεν παίρνω όρκο γιατί δεν τα έχω δει. Ο πατέρας μου είναι γεννηθείς το ’43 και είναι 80 χρονών. Είναι μια άλλη στόφα ανθρώπου, οπότε κάποια πράγματα για να τα αναλύσουμε θέλει περισσότερη κατανόηση παρά έχθρα. Εδώ πάμε να μιλήσουμε για ένα άλλο σύμπαν για να το εξηγήσω ευγενικά. Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις τις ίδιες απόψεις απαραίτητα.»