Νάντια Μπουλέ: Τι απάντησε για τη συνέντευξη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Οι ερωτήσεις της Σπυροπούλου για την περίοδο που τα media την «πολεμούσαν».

Η Νάντια Μπουλέ κάθισε στον καναπέ του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και μίλησε για την παράσταση Rocky Horror Show στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη της στο MEGA με ΜΙΑ όπου μίλησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη σχέση τους.

«Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι γνωριζόμαστε αλλά γενικά έτσι είμαι στη ζωή μου. Πολλές φορές απλά λόγω των προγραμμάτων που έκανα δεν μπορείς να είσαι έτσι. Δηλαδή όταν κάνεις το Black Out δεν μπορείς να είσαι έτσι, όταν έχεις ένα συγκεκριμένο concept ή ρόλο ή εκπομπή.» είπε η Νάντια Μπουλέ σχετικά με το πόσο χαλαρή και ευδιάθετη ήταν στο Ougachallenge με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Έχω υπάρξει στο παρελθόν πολύ κρατημένη γιατί έχει υπάρχει μια περίοδος που ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα» πρόσθεσε η παριουσιάστρια και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσθεσε: «Βλέπε εμένα» και συνέχισε με ερωτήσεις που τις έβγαιναν αβίαστα: «Ο κόσμος σε έχει στεναχωρήσει; Γιατί πραγματικά κάνουμε μια δουλειά που στον κόσμο απευθύνεται. Και ένας κριτής δεν είναι μόνο τα νούμερα, είναι και ο κόσμος που σε συναντά έξω, από αυτόν έχεις νιώσει άβολα;» «Σκέφτηκες ποτέ να τα παρατήσεις; Είχες λυγίσει τόσο εκείνη την περίοδο;», «Υπήρξαν συνεργάτες σου να σε στηρίξουν που δεν το περίμενες;»

Δείτε πως εξελίχθηκε ο διάλογος τους: