Νάντια Μπουλέ: «Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά τις αντιδράσεις… Ποια νομίζει ότι είναι τελοσπάντων;»

Νάντια Μπουλέ

"Και τώρα βλέπω πρόσωπα, που είναι στην αντίστοιχη φάση που ήμουν και εγώ" ομολογεί η Νάντια Μπουλέ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μέσα σε όλα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής, την αμφισβήτηση και την προσωπική της ευτυχία.

Ειδικότερα, η Νάντια Μπουλέ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να πω ότι νιώθω πως έχω περάσει πιο δύσκολα από οποιονδήποτε. Ίσα ίσα που και τώρα βλέπω πρόσωπα, που είναι στην αντίστοιχη αυτή φάση που ήμουν και εγώ την προηγούμενη δεκαετία και τα βλέπω με πολύ συμπάθεια. «Πω πω, κοίτα να δεις τι ακούνε» λέω ή «κοίτα να δεις πως είναι τα πράγματα». Αυτή η λογική του cancel ή η λογική του ότι κάποιος λέει κάτι το οποίο μπορεί να παρερμηνευθεί, ή να είναι μια λάθος του στιγμή και αυτό θα ταξιδέψει στο δευτερόλεπτο παντού και κατευθείαν θα δημιουργηθεί ένα κύμα κατά του, είναι ένα πάρα πολύ τρομακτικό πράγμα».

«Πια ευτυχώς είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο καθένας μπορεί να δοκιμαστεί, να κάνει διαφορετικά πράγματα. Στη φάση εκείνη όμως το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά… Έκανα τηλεόραση, επειδή όμως τραγουδούσα πάντα και έκανα συνέχεια μαθήματα, είχα αρχίσει σιγά σιγά να πατάω στο κομμάτι το μουσικό. Θυμάμαι τις πρώτες αντιδράσεις: «Τι κάνει αυτή τώρα; Τραγουδάει; Τι εννοείς, τι είναι;». Μετά πήγα στο Dancing with the stars και «χορεύτρια είναι; Ποια νομίζει ότι είναι τελοσπάντων;» ήταν η επόμενη ερώτηση».

«Αυτό που ζω τώρα είναι εξαιρετικό και είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι με έναν άνθρωπο που τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω ένα παιδάκι που το λατρεύω και θα ήθελα πολύ να είμαστε έτσι καλά αλλά δεν νιώθω ότι ζω κάτι που είναι ή που θα μείνει παραμυθένιο» συμπλήρωσε, επίσης, η Νάντια Μπουλέ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.