Νάντια Μπουλέ: «Λίγο πριν με χωρίσει από το τηλέφωνο, ήμασταν μαζί…»

Νάντια Μπουλέ

Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Ξέρεις δεν...»

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Νάντια Μπουλέ βρέθηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά με την Φαίη Σκορδά και μοιράστηκε μαζί της τις σκέψεις της γύρω από το χώρο της τηλεόρασης, αλλά και τους ανθρώπους του θεάτρου λέγοντας πως οι δεύτεροι είναι πιο ουσιαστικοί. Απάντησε ακόμα για το αν άφησε στην άκρη την τηλεόραση λόγω της κριτικής που της άσκησαν…

[dfp_ads id=236982]

«Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όντως έχω ακούσει πολλά στο παρελθόν σε πολύ μεγάλο βαθμό και άκυρα πράγματα και άδικα. Δεν το λέω με παράπονο. Δεν θεωρώ ότι έγινε κάτι σε εμένα που δεν έγινε σε άλλους, αλίμονο.

«Εκείνο το διάστημα απασχολούσα πολύ αλλά με τρόπο που δεν μπορούσα καθόλου να το ελέγξω και δεν μπορούσα και να κάνω κάτι για αυτό. Ήταν το ένα χτύπημα μετά το άλλο και με τρόπο άδικο, όχι σωστό κατά τη γνώμη μου. Αλλά μαθαίνεις να πηγαίνεις παρακάτω. Δεν είναι αυτός ο λόγος που αν θέλεις λίγο ή πολύ αποστασιοποιήθηκα. Ο βασικός λόγος είναι ότι ένιωσα ότι ωριμάζω πολύ περισσότερο και ανακαλύπτω καινούρια μονοπάτια για μένα μέσα από τι θέατρο και το μιούζικαλ που είναι κάτι που υπεραγαπώ. Οπότε με πήγε λίγο το πράγμα προς τα εκεί και το προσπάθησα και εγώ πολύ, έδωσα μεγάλη βάση.»

«Βρήκα τον εαυτό μου και βρήκα και ανθρώπους πιο ουσιαστικούς στο θέατρο να σου πω την αλήθεια, δεν έχεις αυτό το τρελό της τηλεόρασης. Εννοώ ότι στο θέατρο πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που ακριβώς επειδή δεν έχεις την προβολή της τηλεόρασης, την τόσο έντονη μαζική και τον σχολιασμό τον τόπο άμεσο. Στο θέατρο κάποιος για να σε δει πρέπει να πληρώσει, να μπει στη διαδικασία να ετοιμαστεί, να έρθει συνειδητά να σε δει. Οπότε η κριτική που σου ασκεί τις περισσότερες φορές είναι πιο ουσιαστική. Ενώ στην τηλεόραση σε βλέπει ο οποιοσδήποτε, αλλάζει κανάλι, σε ξαναβάζει. Επίσης η συναναστροφή με τους ανθρώπους από το θέατρο τις περισσότερες φορές είναι πιο ουσιαστική» αναφέρει η Νάντια Μπουλέ, η οποία αποκάλυψε πως στο παρελθόν την έχουν χωρίσει τηλεφωνικά, ενώ κάποια ώρα πριν τα είχαν πει από κοντά…

«Με έχουν χωρίσει τηλεφωνικά. Όχι με μήνυμα στον τηλεφωνητή. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Ξέρεις δεν…». Δεν είναι ωραίο, συμφωνώ. Λίγο πριν ήμασταν μαζί και δεν μου το είχε πει και με πήρε τηλέφωνο. Δεν ήμασταν μια χαρά, καταλάβαινα ότι κάτι συμβαίνει, ρωτούσα. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να σε κοιτάξουν στα μάτια και να σου το πούνε, είναι δύσκολο. Εγώ το καταλαβαίνω αυτό. Τελείωσε εκεί. Δεν ξανασχολήθηκα. γενικά σαν άνθρωπος δεν διανοούμαι να είμαι με κάποιον που να μην θέλει πάρα πολύ. Τελικά νιώθω ότι φεύγει και ένα βάρος όταν τελειώνει μια τέτοια ιστορία που δεν μπορεί να υπάρχει.»