Νάντια Μπουλέ: Η απάντηση για την ταυτότητα του συντρόφου της που είχε… «ψήσει το ψάρι και από τις δύο πλευρές»

«Ο Απόστολος Γκλέτσος από τη στιγμή που...»

Τη δήλωση της στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας σχολίασε η Νάντια Μπουλέ, όταν παραδέχτηκε δηλαδή πως σύντροφος της έχει …ψήσει το ψάρι και από τις δύο πλευρές.

Νάντια Μπουλέ: «Σύντροφός μου είχε… ψήσει το ψάρι και από τις δύο πλευρές»!

«Θέλω να καταγγείλω τη Μαρία και το Φώτη για το γεγονός ότι κάνουν τους καλεσμένους τους να νιώθουν πολύ άνετα εκεί και αποσπούν πληροφορίες που σε άλλη περίπτωση δεν θα τις έλεγες» είπε αστειευόμενη η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ενώ όσον αφορά στις αναγωγές σε πρώην σχέσεις της με διάσημους, η ίδια απάντησε:

«Μην κάνετε τέτοιους συνειρμούς, είναι πάρα πολύ άδικο. Αυτό ειπώθηκε σε μία κουβέντα μεταξύ φίλων που ήταν προφανώς στην εκπομπή των παιδιών, αλλά μην το κάνετε αυτό. Τι σημαίνει, ότι δεν είχα άλλες σχέσεις στη ζωή μου; Δεν θα ήθελα να το τραβήξω παραπάνω και να το σχολιάσω παραπάνω γιατί μετά είναι λάθος. Ως εκεί. Είπα αυτό που είπα, που έχει συμβεί. Φθηναίνει πολύ μετά η συζήτηση και δεν θα ήθελα. Δεν νομίζω ότι είναι βόμβα. Νομίζω ότι συμβαίνει συχνά στον κόσμο εκεί έξω, δεν είναι κάτι που το ελέγχεις.

Ο Απόστολος Γκλέτσος από τη στιγμή που ήθελε να το πει καλά έκανε. Ειλικρινές μου φάνηκε εμένα αυτό. Τώρα, αν κάποιοι σοκάρονται δήθεν ή πέσαν από τα σύννεφα επειδή κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει, ή δεν έχουν πραγματική εικόνα για το τι γίνεται εκεί έξω ή θέλουν να κρύβονται πίσω από έναν καθωσπρεπισμό συντηρητικό.»