Νάντια Μπουλέ: «Είμαι μόνη μου πάνω από δύο χρόνια…»

Τι είπε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Στην Τζένη Μπαλατσινού και στην εκπομπή JOY μίλησε η Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα και στην υποκριτική μίλησε για την οικεικότητα που έχει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τις ερωτικές σχέσεις και αποκάλυψε πως είναι χωρίς κάποια σημαντική σχέση πάνω από δύο χρόνια.

«Δεν ξέρω μωρέ, με τον Δημήτρη γενικώς οι γύρω αυτό μας λένε όταν μας πετυχαίνουν. Αλλά όπως ξέρεις είναι ένας άνθρωπος που μου είναι πολύ οικείος και του είμαι κι εγώ οικεία και υπάρχει μια πολύ καλή χημεία, αλλά από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πολλά.» απάντησε όταν η Τζένη Μπαλατσινού τη ρώτησε γιατί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι «δαιμονισμένος» μαζί της.

Αναφερόμενη στις σχέσεις και στην οικογένεια, η Νάντια Μπουλέ δήλωσε πως: «Μιας και μιλάμε για την οικογένεια και το γάμο, είναι ένα πράγμα που εμένα μου προκαλεί πανικό σα σκέψη. Μου προκαλεί άγχος και στρες. Το αισθάνομαι σα τέτοια δύσκολη δέσμευση και νομίζω ότι αυτό που με αγχώνει περισσότερο στο γάμο είναι αυτό που σου έλεγα πριν ότι μπορεί να φτάσω σε ένα τέτοιο σημείο συμβιβασμού λόγω των συνθηκών και θα έχω μεγάλο θυμό με τον εαυτό μου αν το κάνω αυτό το πράγμα. Δε θα ήθελα να μου συμβεί.»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είναι μόνη της, πάνω από δύο χρόνια και αν της συνέβαινε «προφανώς και θα το ζούσε, αλλά θα το προστάτευε πάρα πολύ» καθώς πιστεύει ότι μία σχέση όταν είναι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας δεν λειτουργεί αρμονικά.