Νάντια Μπουλέ: «Δεν έχω σχέσεις με τη μαμά μου! Δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη!»

Νάντια Μπουλέ

"Εγώ νιώθω ότι δεν έχω ολοκληρώσει τον προσωπικό μου κύκλο!"

Για τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση της με τους γονείς της και για την απουσία της από την τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στην Νάνσυ Παραδεισανού, η Νάντια Μπουλέ.

«Εγώ μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά καλοκαίρια και Πάσχα ερχόμουν στην Ναύπακτο. Έχω μεγάλη αδυναμία στον αδελφό μου, αλλά δεν το ξέρει! Μεγαλώσαμε σε μία οικογένεια που χώρισε, όποτε περάσαμε αναταράξεις. Η σχέση μου με τον γάμο παραμένει προβληματική! Δε νομίζω να παντρευτώ ποτέ! Δεν έχω καλή εικόνα από τους γάμους. Για μένα είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον που νιώθεις ασφαλής ψυχικά και συναισθηματικά. Νιώθω παντρεμένη με τον σύντροφο μου. Δεν χρειάζεται να υπογράψω κάπου γι’ αυτό!

Το παιδί έχει πολλές ευθύνες πρέπει να είσαι έτοιμος, έχεις κάνει ένα κύκλο. Εγώ νιώθω ότι δεν έχω ολοκληρώσει τον προσωπικό μου κύκλο! Συγκρίνομαι με τη δική μου μαμά! Δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη! Αυτά που κουβαλάω από τη μαμά μου έχουν σκιές. Δεν βιάζομαι να κάνω παιδί! Δεν έχω σχέσεις με τη μαμά μου! Η σχέση μου με την τηλεόραση δεν ξέρω εάν έχει τελειώσει, είναι σε διάλειμμα. Έχω δώσει προσοχή στο μιούζικαλ. Ήμουν σε πανικό όταν έκανα τηλεόραση. Ήταν “πολύ” αυτό που μου συνέβαινε!»

Δείτε όσα είπε η Νάντια Μπουλέ…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!