Νάντια Μουρούζη: «Τα τελευταία χρόνια της ζωής του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήταν δύσκολα»

Νάντια Μουρούζη

«Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός, δεν φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν υπερευαίσθητος, με πάρα πολύ χιούμορ», λέει η Νάντια Μουρούζη.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Γιώργο Μπέζα έδωσε η Νάντια Μουρούζη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα, γενικά με την υγεία του, τα γόνατά του. Εγώ φυσικά και ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός, δεν φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν υπερευαίσθητος, με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος», είπε αρχικά η Νάντια Μουρούζη.

Η Νάντια Μουρούζη είπε στη συνέχεια: «Και μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο, είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξυπνάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός. Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη. Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό».

«Η σχέση σου με τον Δημήτρη, δεν είναι ο Δημήτρης που ξέρετε, δηλαδή οι ταινίες και όλα αυτά. Εγώ τον ήξερα από το θέατρο. Εγώ ούτε μεγάλωσα με τις ελληνικές ταινίες, αλλά ούτε τους είχα μύθους. Ο Δημήτρης ήταν μαγικός στο θέατρο, αυτό θαύμαζα, τα άλλα δεν με αφορούν», πρόσθεσε επίσης η Νάντια Μουρούζη.