Νάντια Κοντογεώργη: Η ερώτηση για την προσωπική της ζωή που την έφερε σε αμηχανία

Νάντια Κοντογεώργη

"Είναι πολύ προσωπικό και αισθάνομαι πάντα αμήχανα με αυτό αλλά θα το μοιραστώ, ίσως αυτό λειτουργήσει θεραπευτικά και για μένα και για όλους" απάντησε η Νάντια Κοντογεώργη στον Νίκο Μουτσινά.

Καλεσμένη-έκπληξη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Νάντια Κοντογεώργη. Η γνωστή ηθοποιός «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι μαζί με τα παιδιά από τον θίασο της θεατρικής παράστασης «Η Μελωδία της Ευτυχίας» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στην οποία η Νάντια Κοντογεώργη μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα και την εμπειρία της στο μιούζικαλ, η ηθοποιός δέχθηκε μία ερώτηση και για την προσωπική της ζωή και παραδέχθηκε την αμηχανία που της προκάλεσε.

«Σε σένα προσφέρεις; Προσωπική ζωή;» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Γι’ αυτό έφερα τα παιδιά, για να μην απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις» απάντησε με χιούμορ η Νάντια Κοντογεώργη.

«Όχι, αλήθεια. Είναι μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση που σου κάνω» της ανταπάντησε ο παρουσιαστής.

«Αν θέλεις να σου απαντήσω για την προσωπική μου ζωή συγκεκριμένα, είναι πολύ προσωπικό και αισθάνομαι πάντα αμήχανα με αυτό αλλά θα το μοιραστώ και ίσως αυτό λειτουργήσει θεραπευτικά και για μένα και για όλους: είναι ένα κομμάτι που είναι τόσο βαθύ ψυχικά για την ευτυχία του ανθρώπου που θεωρώ ότι στα σχολεία καλύτερο θα ήταν να μαθαίνουμε πώς να συσχετιζόμαστε, παρά όλες αυτές τις πληροφορίες που μαθαίνουμε» ανέφερε η Νάντια Κοντογεώργη.