Νάντια Κοντογεώργη: «Είναι έρωτας ανοιχτός η παρουσίαση»

Νάντια Κοντογεώργη

"ταν ένα μυστηριώδες χωριό το Κάτω Παρτάλι, έτσι συνεχίζει να είναι και στην πραγματικότητα" δήλωσε, επίσης, η Νάντια Κοντογεώργη.

Η Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε στο τελευταίο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά, για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μαζί με όλη την ομάδα του μιούζικαλ Mamma Mia το βράδυ της Παρασκευής στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι της παρουσίασης όσο και στη φημολογούμενη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Κάτω Παρτάλι».

Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια Κοντογεώργη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πέρσι στην ΕΡΤ με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν είχα ξανακάνει τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Ήταν πολύ ιδιαίτερο, πολύ διαφορετικό πράγμα. Τελείως άλλος ρόλος γιατί στο live εκτίθεσαι ως ο εαυτός σου οπότε είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Ήμουν τυχερή γιατί είχα πολύ καλούς συνεργάτες και δημιουργούσαν θετικές συνθήκες για την καθημερινότητα. Αλλά το live είχε και δυσκολίες».

«Ήταν όμως ένα δώρο για μένα και το ευχαριστήθηκα. Είχε πολλά δώρα για μένα. Ήταν ένας έρωτας όπως ο έρωτας της ηρωίδας στο Mamma Mia για τους τρεις άνδρες. Κάτι που το έχω αφήσει δηλαδή ανοιχτό».

«Θα θέλαμε όλοι πάρα πολύ να επιστρέψει το Κάτι Παρτάλι αλλά δεν ξέρουμε κάτι. Ήταν ένα μυστηριώδες χωριό το Κάτω Παρτάλι, έτσι συνεχίζει να είναι και στην πραγματικότητα. Εύχομαι να συνεχιστεί αλλά από την άλλη δεν είναι πολύ ωραίο που δεν έχει κλείσει κιόλας η σειρά; Τα αφήνω όλα ανοιχτά! Τις εκπομπές, τον έρωτα στο Mamma Mia, το Κάτω Παρτάλι» συμπλήρωσε η Νάντια Κοντογεώργη στο late night με τον Θέμη Γεωργαντά τη νύχτα της Παρασκευής στο OPEN.