Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Το Break δεν έχει καμία σχέση με το Dot»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος

"Η Βάσω Λασκαράκη είναι ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι" επισήμανε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου. Μέσα σε όλα, το δίδυμο της καθημερινής απογευματινής ζώνης στην ΕΡΤ μίλησε για τη νέα εκπομπή «Break» με τη Βάσω Λασκαράκη και τη σύνδεση με το παλαιό Dot.

«Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Break, το καμουφλαρισμένο πλέον Dot» τόνισε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ του Alpha για να απαντήσει αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ως εξής. «Δεν είναι καμουφλαρισμένο! Είναι εντελώς διαφορετικό! Είναι μια άλλη εκπομπή και είναι πάνω στη Βάσω. Δεν έχει καμία σχέση με το Dot».

«Η Βάσω δεν είναι μόνο αυτό που παρουσιάζει. Η Βάσω συμμετέχει στην εκπομπή. Η Βάσω δουλεύει για την εκπομπή. Δεν εμφανίζεται δηλαδή μόνο μια ώρα για να κάνει το γύρισμα της, αλλά κάνει παράλληλα γυρίσματα και το δουλεύει. Είναι ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι» τόνισε, επίσης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την γνωστή ηθοποιό.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, ωστόσο, υπογράμμισε πως «ο Λάμπρος (σ.σ. Κωνσταντάρας) έμεινε απ’ έξω» για να αποκριθούν εκ νέου οι δυο παρουσιαστές. «Ο Λάμπρος δεν έμεινε απ’ έξω. Είχαν ακουστεί πολλά αλλά μέχρι να τελεσφορήσει κάτι είναι μόνο λόγια. Δεν αισθάνεται όμως ούτε ο ίδιος ριγμένος, είναι σε μια πολύ καλή εκπομπή καθημερινή».