Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Θα βαρεθείτε να μας ακούτε το καλοκαίρι»

Ζαμπέτογλου Αναγνωστόπουλος

Το... πρόγραμμα των παρουσιαστών για το φετινό καλοκαίρι και οι επαναλήψεις της εκπομπής.

Συζήτηση για τον χρόνο που περνάει και τις διακοπές που έρχονται έκαναν στον αέρα της εκπομπής τους η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στις επαναλήψεις του «Στούντιο 4», που θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Εσύ μπήκες με πολλή φόρα το πρωί, τύπου «τελειώνω, πάμε διακοπές αύριο», είπε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στον συνεργάτη της εκπομπής, Μιχάλη Καλφαγιάννη.

«Γενικά εγώ σε αυτό το mood είμαι. Δηλαδή απορώ πώς κρατιέμαι ακόμα», απάντησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έχουμε τρεις βδομάδες ακόμα, έχουμε καιρό. Χθες βγήκα με μία φίλη και μου λέει «τι θα κάνουμε το καλοκαίρι, θα μου λείψετε». Λέω: πάρε με τηλέφωνο να σου τα λέω. Θα έχει και επαναλήψεις», τόνισε ο συμπαρουσιαστής της στο «Στούντιο 4».

«Επαναλήψεις θα έχει καθημερινά. Θα είναι δύο ώρες νομίζω η επανάληψή μας κάθε μέρα. Δύο ώρες θα παίζουν δύο συνεντεύξεις τη μέρα το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν τυχόν δεν τις είδατε… θα βαρεθείτε να μας ακούτε», πρόσθεσε με χιούμορ από την πλευρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Αν μας στείλετε ότι «έχουμε βαρεθεί να σας ακούμε», θα σας πω: κι εγώ. Δίκιο θα ‘χουν. Αλλά τι να σας πω; Δουλειά είναι κι αυτή», είπε χαριτολογώντας κλείνοντας ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.