Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος για το περιστατικό με το ακριβό αυτοκίνητο: «Είναι εσωτερικό το καφριλίκι»

Στούντιο 4

"Και ακραίο να είναι, κλείνεις τα παραθυράκια σου και φεύγεις. Και τι να κάνω, παιδάκι μου, φοβάμαι. Πλέον δεν ξέρεις ποιος είναι άλλος, τι έχει στο κεφάλι και στο ντουλαπάκι του".

Συζήτηση για τις συμπεριφορές που μας ενοχλούν στην καθημερινότητά μας είχαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο ξεκίνημα της σημερινής (16/1) τους εκπομπής. Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ, με αφορμή ένα περιστατικό που τους έτυχε, εξέφρασαν την άποψή τους και αφηγήθηκαν περιστατικά οδηγικής συμπεριφοράς που τους έχουν κάνει εντύπωση.

«Τώρα που ερχόμουν ήταν ένα αυτοκίνητο πολύ ακριβό, από αυτά τα πολύ εντυπωσιακά και ανοίγει το παράθυρο, ρε Θανάση, και πετάει ένα χαρτάκι έξω. Με χάλασε, ενώ το έβλεπα και έλεγα: τι ωραίο αυτοκίνητο;», ξεκίνησε να περιγράφει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Και τι σου έκανε εντύπωση; Μην τα συνδέεις αυτά. Ο άνθρωπος μπορεί να είναι κάφρος είτε οδηγεί φτηνό αυτοκίνητο, είτε ακριβό. Όταν βλέπουμε κάτι ωραίο, το ιδανικοποιούμε σε όλες τις συνθήκες. Δεν είναι έτσι. Είναι εσωτερικό το καφριλίκι», σχολίασε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Και δεν παλεύεται κιόλας… Μα να πετάς χαρτιά, ρε παιδί μου; Στην Κηφισίας που σε βλέπουν! Ζήσαμε και εκείνη την εποχή, που πετούσαμε τα σκουπίδια όπου να ‘ναι, ειδικά σε κάτι γκρεμούς», τόνισε αμέσως μετά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Το έκανα κι εγώ παλιά, να αντιμιλάω σε όσους πετάνε τα σκουπίδια στον δρόμο, αλλά επειδή φοβήθηκε το μάτι μου… Ήμουν στο τσακ, να πάω να κάτσω δίπλα, να του πω. Παλιά έλεγα «κύριε, κάτι σας έπεσε». Τα έκανα όλα αυτά αλλά τώρα έχει φοβηθεί λίγο το μάτι μου με τόση βία που υπάρχει εκεί έξω… δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου τύχει», παραδέχεται στη συνέχεια η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Εγώ στο παλιό γραφείο στο Ηράκλειο είχα χαρτάκια post-it και στυλό και όπου έβλεπα αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε ράμπα και τα λοιπά, έγραφα και το κολλούσα. Το σταμάτησα όμως. Έγραφα χειρότερα, τη διεθνή λέξη έγραφα. Έκλειναν τον δρόμο και δεν περνούσε τίποτα, ούτε ασθενοφόρο», παραδέχθηκε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Σου λέω εγώ το είδα, με χάλασε, σκέφτηκα όλο αυτό αλλά φοβήθηκα. Παλιά ήμουν πιο τσαμπουκαλού, επειδή είμαι και κορίτσι τσαμπουκαλευόμουν δυο φορές, επειδή είμαι κοντή έκανα πιο πολύ… «που θα μου πεις εμένα» και τα λοιπά… τώρα όχι.

Και ακραίο να είναι, κλείνεις τα παραθυράκια σου και φεύγεις. Και τι να κάνω, παιδάκι μου, φοβάμαι. Πλέον δεν ξέρεις ποιος είναι άλλος, τι έχει στο κεφάλι και στο ντουλαπάκι του», κατέληξε επί του θέματος η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.