Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: «Σας στεναχωρήσαμε, το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

"Έκλαψα τόσο πολύ από τη στεναχώρια μου που πλήγωσα έναν άνθρωπο σαν εσάς" παραδέχθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, το απόγευμα της Πέμπτης, στην ΕΡΤ. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της κουβέντας, οι δυο παρουσιαστές θέλησαν να αναφερθούν σε μια παλαιότερη συνεργασία και την «πληγή» που φέρουν από αυτήν προς το πρόσωπο του καλεσμένου τους.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήσαστε και οι δυο μαζί μία από τις πρώτες μου δημοσιογραφικές εμπειρίες. Την εποχή εκείνη μείναμε αρκετά χρόνια μαζί, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς, πέρασα καλά. Ήταν και ένας άλλος κύριος μαζί σας, ο Πάνος Ζόγκας».

«Ναι και μια φορά κιόλας σας στεναχωρήσαμε. Το φένω βαρέως σε όλη την ζωή μου αυτό. Δεν ήταν δική μου ευθύνη αλλά σας είχαμε στεναχωρήσει. Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα τόσο πολύ στη δουλειά από τη στεναχώρια μου που πλήγωσα έναν άνθρωπο σαν εσάς» ομολόγησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον καλεσμένο της, Ηλία Μαμαλάκη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης στη δημόσια τηλεόραση.

«Θα πω το εξής περιστατικό. Εγώ προσωπικά τον άνθρωπο αυτόν που δημιούργησε τότε όλη αυτή την κατάσταση, τον έχω συγχωρέσει και έχουμε μιλήσει και έχουμε προχωρήσει. Γίνεται αυτό που γίνεται και φεύγω να πάω μια εκδρομή τον γύρο των οινοποιιών του Μπορντό» εξήγησε ο αγαπημένος τηλεοπτικός μάγειρας.

«Να εξηγήσουμε λίγο όμως τι είχε γίνει. Δουλεύαμε μαζί κάπου και τελείως κάπως η σχέση αυτή λίγο απότομα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Ηλία Μαμαλάκη να συμπληρώνει πως «όταν ήμουν σε ένα μέρος με κρασιά, χτυπάει το κινητό μου και μου έγινε η πρόταση για το Στην Κουζίνα Ολοταχώς».