Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Κάναμε τρία μπαζάρ με την Κιβωτό κι έχουμε μία εμπειρία να μοιραστούμε»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

"Δεν θέλω αυτό να διαβρώσει, να χαλάσει και να θεωρήσουμε ότι όλα έτσι είναι" ανέφερε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Με το θέμα των ημερών και τις καταγγελίες που γίνονται για την Κιβωτό του Κόσμου ασχολήθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μέσα από το Στούντιο 4, δηλώνοντας σοκαρισμένοι.

Ν.Ζ.: Μας στέλνετε και διάφορα μηνύματα τι συμβαίνει αλλού. Ξέρουμε ποια είναι η τρέχουσα ελληνική επικαιρότητα. Μας σοκάρει κι εμάς, όσο κι εσάς. Μπορεί και λίγο παραπάνω γιατί μπορεί να έχουμε σχέσεις με ανθρώπους, να ξέρουμε πράγματα και δικές μας εμπειρίες. Απλά έχουμε επιλέξει στην εκπομπή, αυτό το τρίωρο που είμαστε παρέα, να κάνουμε focus σε άλλα πράγματα.
Θ.Α.: Δεν νομίζω ότι μπορούμε να προσθέσουμε κάτι δημοσιογραφικά σε αυτήν την ιστορία. Ό,τι κουβέντα θα γίνει θα είναι για να αναλωθούμε και να ασχοληθούμε με την επικαιρότητα. Εμείς τέτοιο ρεπορτάζ δεν έχουμε.
Ν.Ζ.: Εμείς έχουμε επιλέξει να μην το κάνουμε αυτό, γνωρίζοντας πολύ καλά τι συμβαίνει εκεί έξω. Θέλουμε να είμαστε ένα διάλειμμα από την επικαιρότητα.
Θ.Α.: Κάθε μέρα αποκτάς περισσότερους λόγους να γίνεις απαθής απέναντι στον άνθρωπο.
Ν.Ζ.: Αυτή είναι η παγίδα. Δεν πρέπει να αφήσεις το κακό να διαβρώσει αυτό που είσαι κι αυτό που θέλεις να γίνεις.
Θ.Α.: Αν αποδειχτεί ό,τι συνέβη κάτι, καλό είναι να γίνει μια αρχή από εδώ και στο εξής να προσέχουν πολλά πράγματα.

Ν.Ζ.: Μιλάμε για όλα αυτά που έγιναν με την Κιβωτό. Εμείς έχουμε κάνει τρία μπαζάρ κι έχουμε προσπαθήσει να βοηθήσουμε σε εποχή που, όπως όλοι, πιστεύαμε… κι έχουμε κι εμείς μια εμπειρία να μοιραστούμε. Δεν θέλω αυτό να διαβρώσει, να χαλάσει και να θεωρήσουμε ότι όλα έτσι είναι.
Θ.Α. Κάθε μέρα πια απογοητεύεσαι ακόμα περισσότερο.