Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Η κόρη μου δεν βλέπει το Στούντιο 4, δεν την ενδιαφέρει»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

"Πάντα πορευόμαστε με γνώμονα την αισθητική και τις αξίες, όχι τα νούμερα" τόνισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Νίκος Κανάκης το μεσημέρι της Κυριακής. Η παρουσιάστρια του Στούντιο 4 αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως δεν την βλέπει η κόρη της γιατί… δεν την ενδιαφέρει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει έρθει η ώρα να χωρίσουμε τηλεοπτικά με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τουλάχιστον όπως πιστεύουμε. Έχουμε συζητήσει μεταξύ μας ότι, εάν εκείνος ή εγώ είχαμε μια πάρα πολύ καλή πρόταση που δεν θα μπορούσε να παρέα, θα το κάναμε».

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν καθορίζουν την εκπομπής μας. Δεν πορευτήκαμε ποτέ με γνώμωνα τα νούμερα. Πάντα πορευόμαστε με γνώμονα την αισθητική και τις αξίες».

«Θέλω να πω την αλήθεια πως η κόρη μου δεν βλέπει το Στούντιο 4. Ενώ γυρνάει εκείνη την ώρα από το σχολείο και θα μπορούσε να το δει, δεν την ενδιαφέρει καθόλου» πρόσθεσε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Αν υπάρχει κάτι κοινό ανάμεσα σε εμάς και τον Φώτη Σεργουλόπουλο με την Μαρία Μπακοδήμου είναι ότι υπήρξαν πρώτα φίλοι, πρώτα συνεργάτες και μετά τηλεοπτικό δίδυμο και λίγο ή πολύ ο ένας γνωρίζει πολύ καλά και την χημεία του άλλου» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.